Και 1200 Mbps και τρεις θυρες Gigabit Ethernet

Το νέο powerline dLAN 1200 triple+ της devolo διαθέτει τρεις θύρες Gigabit Ethernet για να συνδεθούν ισάριθμες δικτυακές συσκευές. Αποτελεί την ιδανική λύση για γρήγορη και ταχύτατη δικτύωση όλων των συσκευών multimedia, όπως π.χ. κονσόλες παιχνιδιών, smartTV, υπολογιστές και δικτυακούς εκτυπωτές κλπ.

 

Η διαδικασία ρύθμισης δεν απαιτεί καμία τεχνική γνώση, καθώς οι προσαρμογείς συγχρονίζονται σε ζεύγος με το πάτημα ενός κουμπιού και συνδέονται αυτόματα, έτσι το δίκτυο Powerline προστατεύεται από την πρόσβαση τρίτων. Τα streaming βίντεο και ήχου μεταδίδονται μέσω ηλεκτρικών γραμμών οικιακής χρήσης σε ταχύτητες έως και 1,2 Gigabit. Αυτό σημαίνει ότι το dLAN 1200 triple+ παρέχει Gigabit Internet σε κάθε πρίζα.

 

Θυμίζουμε ότι η τεχνολογία Powerline χρησιμοποιεί τις υπάρχουσες γραμμές παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ως καλώδια δεδομένων. Για τη χρήση του Powerline απαιτούνται δυο συσκευές. Η πρώτη είναι συνδεδεμένη με τον router και συνδέεται σε κοντινή πρίζα. Στη συνέχεια, ο άλλος προσαρμογέας μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε άλλη πρίζα στο ίδιο κύκλωμα ισχύος. Αυτός ο δεύτερος προσαρμογέας παρέχει σταθερή σύνδεση στο Internet σε όλες τις συσκευές με τις οποίες θα συνδεθεί.

 

Τιμές και διαθεσιμότητα

Η συνιστώμενη τιμή λιανικής πώλησης συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ είναι 79,90 ευρώ για έναν προσαρμογέα, ενώ το starter kit, που αποτελείται από ένα dLAN 1200+ και ένα προσαρμογέα dLAN 1200 triple+, κοστίζει 149,90 ευρώ. Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή 3 ετών σε όλα τα προϊόντα της.