8.3 C
Athens
22/01/2021
Biztech

Η Xerox Hellas παρουσιάζει το μέλλον του εργασιακού χώρου

Στις 19 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο “The Future of Work” η Xerox Hellas παρουσίασε κι επίσημα στην Ελλάδα το μεγαλύτερο προϊοντικό λανσάρισμα στην ιστορία των 110 χρόνων της. Ο λόγος για τις δύο νέες σειρές επαγγελματικών εκτυπωτών VersaLink και AltaLink, που ενσωματώνουν την τεχνολογία ConnectKey της Xerox. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο software business manager της Xerox, υπεύθυνος για λύσεις λογισμικού σε περισσότερες από 30 χώρες, Alexander Nozdrin, μίλησε για το μέλλον της ψηφιακής εργασίας και παρουσίασε τις νέες τεχνολογίες που μεταμορφώνουν τον τρόπο που οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και εργάζονται. Ιδιαίτερα στάθηκε στην τεχνολογία ConnectKey η οποία επιτρέπει σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να διαχειριστούν με καλύτερο τρόπο τις καθημερινές τους απαιτήσεις. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα υψηλά πρότυπα ασφαλείας που διαθέτουν τα νέα μοντέλα.

 

Από την πλευρά του ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Xerox Hellas αναφέρθηκε στο πώς η Xerox θα βοηθήσει τους πελάτες της στο δρόμο προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Οι λύσεις που προσφέρει η εταιρεία αλλάζουν την οργάνωση των επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας μεγάλη αποτελεσματικότητα και ευελιξία.

 

SONY DSC

 

Οι σειρές VersaLink και AltaLink

 

H οικογένεια των νέων προϊόντων περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών, ταχυτήτων και δυνατοτήτων, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μικρών, των μεσαίων, αλλά και των μεγάλων επιχειρήσεων, προσφέροντας μια ενιαία εμπειρία στους χρήστες. Πιο συγκεκριμένα, η νέα σειρά VersaLink περιλαμβάνει 19 εκτυπωτές και MFPs, τα οποία είναι σχεδιασμένα για μικρές επιχειρήσεις και μικρές ομάδες εργασίας. Η σειρά AltaLink περιλαμβάνει 10 πολυμηχανήματα (MFPs) είναι σχεδιασμένα για μεγαλύτερες επιχειρήσεις και για ανάγκες μεγαλύτερου όγκου.

 

Έξυπνοι βοηθοί εργασίας

 

Όλα τα νέα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να μεταμορφώσουν τον τρόπο που εργαζόμαστε σήμερα, παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφάλεια και μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Χάρη στην τεχνολογία ConnectKey, μετατρέπονται σε έξυπνους «βοηθούς εργασίας», που καλύπτουν με επιτυχία τις εξελισσόμενες ανάγκες των σημερινών επιχειρήσεων.

H πρόσβαση σε χρήσιμες εφαρμογές μέσα από το Xerox App Gallery, oι νέες οθόνες που μοιάζουν με αυτές των tablets, η δυνατότητα εξατομίκευσης της ροής εργασιών, η πρόσβαση στο cloud με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς και τα πολυεπίπεδα χαρακτηριστικά ασφαλείας προστίθενται στις γνωστές λειτουργίες της εκτύπωσης, της αντιγραφής, της σάρωσης και του φαξ.

 

Μερικά από τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων που ξεχωρίζουν είναι τα εξής:

 

Βελτιωμένες επιχειρηματικές διαδικασίες: Οι ενσωματωμένες εφαρμογές – διαθέσιμες είτε απευθείας μέσω του App Gallery της Xerox, είτε δημιουργημένες αποκλειστικά για μια εταιρεία – βοηθούν τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ροές εργασίας προσαρμοσμένες στις δικές τους δραστηριότητες. Για παράδειγμα, η διαχείριση αρχείων, συμβάσεων ή τιμολογίων, μπορεί πλέον να απλοποιηθεί σε λιγότερα, πιο γρήγορα βήματα, χρησιμοποιώντας ψηφιακές ροές εργασίας που ενεργοποιούνται μέσω των νέων συσκευών.

 

Εξελιγμένη εμπειρία χρήσης: Επωφελούμενα από την πολυετή έρευνα της Xerox πάνω στον συγκεκριμένο τομέα και τα 29 προϊόντα μοιράζονται ένα παρεμφερές και προσαρμόσιμο περιβάλλον εργασίας (user interface). Η οθόνης αφής, παρόμοια με αυτή των tablets, μπορεί να προσωποποιηθεί για διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας ή διαφορετικούς χρήστες.

 

Κινητό και cloud: Οι πληροφορίες ρέουν εύκολα από τη συσκευή προς  αποθηκευτικούς χώρους στο cloud, όπως το Dropbox, το Office 365 ή το Google Drive. Οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν ασύρματα από οποιαδήποτε κινητή συσκευή.

 

Ολοκληρωμένη ασφάλεια για τη συσκευή και τις πληροφορίες: Η τεχνολογία ConnectKey προσφέρει προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις συσκευές, διατηρεί εμπιστευτική την επικοινωνία και τις πληροφορίες μέσω κρυπτογράφησης και προστατεύει τα δεδομένα και τον εξοπλισμό από κακόβουλες επιθέσεις.

Σε συνεργασία με τους ηγέτες του κλάδου ασφαλείας, οι συσκευές ConnectKey προσφέρουν επιπρόσθετη ασφάλεια, εξασφαλίζοντας ότι παρακολουθούνται συνεχώς και είναι αξιόπιστες ακόμα και στα πιο αμφιλεγόμενα περιβάλλοντα.

Σχετικά άρθρα

Ανανεωμένα Precision συστήματα από την Dell

Channel-Manager

Kaspersky: Η ενημέρωση κλειδί για την προστασία των εταιρειών

Kitriniaris

Νέο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της mSensis

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα