Η SiliconBlue ανακοινωσε τις νεες μηχανες Brother

Η SiliconBlue, επίσημη αντιπρόσωπος των μηχανών γραφείου & εξειδικευμένου εξοπλισμού Brother στην Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε τις νέες σειρές Brother, στις οποίες περιλαμβάνονται έγχρωμοι εκτυπωτές laser HL-L, έγχρωμα πολυμηχανήματα laser MFC-L, έγχρωμοι εκτυπωτές inkjet HL-J και έγχρωμα πολυμηχανήματα inkjet MFC-J.

 

H πρώτη παρουσίαση των νέων σειρών Brother πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση για τους συνεργάτες της εταιρείας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στο τέλος Σεπτεμβρίου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των νέων μοντέλων Brother και συζητήθηκαν θέματα τεχνικά και εμπορικά.

 

 

Το βασικό μήνυμα που μεταφέρθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν ότι η άριστη ποιότητα και μεγάλη γκάμα των προϊόντων Brother, η άνω των 15 ετών συνεργασία της SiliconBlue με την Brother και η διαθεσιμότητα προϊόντων και τεχνικής υποστήριξης εξασφαλίζουν όλα τα εχέγγυα προς τους συνεργάτες της εταιρείας για την ανάπτυξη των εργασιών τους και την ικανοποίηση των πελατών τους με τα προϊόντα της Brother.