Η Oracle χορηγος στο πεμπτο Delphi Economic Forum

Η Oracle ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει ως χορηγός το 5ο Delphi Economic Forum που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως και τις 8 Μαρτίου στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις ομιλίες υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας, που θα επισκεφθούν την Ελλάδα και τους Δελφούς ειδικά για το Οικονομικό Forum.

Οι ομιλίες και οι συζητήσεις εντάσσονται στον θεματικό πυλώνα των τεχνολογικών εξελίξεων και μελλοντικών τάσεων, με τους ειδικούς της Oracle να αναπτύσσουν τις θέσεις τους γύρω από την ανάγκη του ψηφιακού μετασχηματισμού και τη χρήση νέων τεχνολογιών που θα καθορίσουν το μέλλον των επιχειρήσεων.

 

Συγκεκριμένα, ο Andrew Sutherland, Senior Vice President, Systems and Technology Business, EMEA & APAC, θα μιλήσει το Σάββατο 7 Μαρτίου με τίτλο παρουσίασης «The Future is Autonomous».

 

Ο Steve Cox, Group Vice President, Enterprise Resource Planning Product Marketing, και ο Joe Fuster, Group Vice President, Customer Experience θα συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι ομιλητές σε πάνελ συζητήσεων, την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαρτίου αντίστοιχα.

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, η Oracle θα διοργανώσει κλειστό event στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, υπενθυμίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ταύτιση του brand name της εταιρείας με τις λέξεις «χρησμός» και «μαντείο» (Oracle on Oracle).