Η Nisos Advisors στο επισημο δικτυο συνεργατων της Cisco

Η Nisos Advisors συγκαταλέγεται πλέον στις εταιρείες του επίσημου δικτύου συνεργατών της Cisco, για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και ειδικότερα σε περιπτώσεις Incident Response. Η Nisos Advisors ιδρύθηκε το 2017 από ομάδα συνεργατών με πείρα 20 ετών στη διαχείριση καταστάσεων Incident Response, στο πεδίο της ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων. Η εταιρεία ακολουθεί αυστηρά συγκεκριμένη μεθοδολογία, πρότυπα και κώδικα δεοντολογίας στη διαχείριση των έργων ασφαλείας, που της επιτρέπουν να αναλαμβάνει έργα τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

 

Η εταιρεία παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες ασφάλειας, οι οποίες συνοπτικά κατηγοριοποιούνται ως εξής: Strategic Security Consulting Services, Security Master Plan, Cyber Threat Intelligence – Digital Risk Protection, Emergency Incident Response.

 

Η ομάδα της Nisos Advisors, διαθέτει αποκλειστικά υψηλού επιπέδου στελέχη, με ειδικές πιστοποιήσεις και πολύ εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Το κάθε στέλεχός της διαθέτει πολύχρονη διεθνή πείρα στον τομέα του, έχοντας συνεισφέρει σε πολλά και σημαντικά έργα.