Η LeanIT αποκλειστικος διανομεας της SUSE για Ελλαδα και Κυπρο

Η εταιρεία LeanIT ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε σύναψη συμφωνίας με την SUSE, βάσει της οποίας αναλαμβάνει ως αποκλειστικός διανομέας των λύσεων λογισμικού της SUSE για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η SUSE, πρωτοπόρος στο λογισμικό ανοιχτού κώδικα, παρέχει αξιόπιστες software defined υποδομές και λύσεις application που δίνουν στις επιχειρήσεις μεγαλύτερο έλεγχο και ευελιξία. Με περισσότερα από 25 χρόνια τεχνικής αριστείας, εξαιρετική εξυπηρέτηση και απαράμιλλο οικοσύστημα συνεργατών τα προϊόντα και υποστήριξη της SUSE βοηθούν τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν την πολυπλοκότητα, να μειώσουν το κόστος και να παρέχουν με σιγουριά κρίσιμες υπηρεσίες.

 

Έχοντας μια δυναμικά αυξανόμενη πορεία η LeanIT θα συμβάλει στην γενικότερη στρατηγική προώθησης και διάθεσης των λύσεων λογισμικού ανοιχτού κώδικα της SUSE στην αγορά της Ελλάδος και Κύπρου με ενέργειες όπου θα αναδείξουν τόσο τις δυνατότητες όσο και την αξία τους.

Το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών της LeanIT θα παρέχει εκτός του λογισμικού, την υποστήριξη αλλά και τις απαραίτητες υπηρεσίες εγκατάστασης και παραμετροποίησης με εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς.

 

H LeanIT, ως αποκλειστικός διανομέας των λύσεων της Micro Focus στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μέσω της νέας συνεργασίας με την SUSE εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο της προσφέροντας ισχυρές και αποτελεσματικές λύσεις για software defined datacenters, private και hybrid cloud deployments, ικανοποιώντας τις σύγχρονες ανάγκες και τάσεις στον χώρο της πληροφορικής.