Η LeanIT αποκλειστικος διανομεας της bitglass για Ελλαδα και Κυπρο

Η LeanIT ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε σύναψη συμφωνίας με την bitglass, βάσει της οποίας η LeanIT αναλαμβάνει ως αποκλειστικός διανομέας της λύσης ασφάλειας πρόσβασης σε cloud εφαρμογές – CASB για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η bitglass έχει αξιολογηθεί ως Leader από την Gartner για την λύση της σε CASB  που δίνει στις επιχειρήσεις ασφάλεια, έλεγχο και ευελιξία.

Η λύση CASB της bitglass παρέχει προστασία και έλεγχο απειλών σε γνωστά ή άγνωστα cloud περιβάλλοντα, από οποιαδήποτε γνωστή ή άγνωστη, μη διαχειριζόμενη συσκευή. Δίνει την δυνατότητα πλήρους ελέγχου και ορατότητα για κάθε διαχειριζόμενη εφαρμογή cloud, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου πρόσβασης, πρόληψη διαρροών δεδομένων, προστασία κακόβουλου λογισμικού, ανάλυση συμπεριφοράς χρηστών ενώ επιπρόσθετα δίνει την επιλογή στις επιχειρήσεις να διαγράψουν επιλεκτικά δεδομένα από χαμένες, κλεμμένες συσκευές ακόμα και σε εκείνες που δεν έχουν εγκατασταθεί agents. Υποστηρίζει όλες τις γνωστές cloud υπηρεσίες όπως Amazon Web Services, Office 365, DropBox, Facebook, Box, LinkedIn κλπ αλλά και άγνωστες. Οι χρήστες μπορούν να προβάλλουν και να αλληλοεπιδρούν με αυτές τις εφαρμογές, αλλά να μην ανεβάζουν περιεχόμενο.

Έχοντας μια δυναμικά αυξανόμενη πορεία η LeanIT θα συμβάλει στην γενικότερη στρατηγική προώθησης και διάθεσης των λύσεων προστασίας cloud εφαρμογών στην αγορά της Ελλάδος και Κύπρου με ενέργειες όπου θα αναδείξουν τόσο τις δυνατότητες όσο και την αξία τους.

 

Το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών της LeanIT θα παρέχει εκτός του λογισμικού, την υποστήριξη αλλά και τις απαραίτητες υπηρεσίες εγκατάστασης και παραμετροποίησης με εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς.

H LeanIT, ως αποκλειστικός διανομέας των λύσεων της Micro Focus και SuSe στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μέσω αυτής της νέας συνεργασίας με την bitglass εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο της προσφέροντας ισχυρές και αποτελεσματικές λύσεις ασφαλείας για το cloud κατανοώντας τις σύγχρονες ανάγκες και τάσεις στον χώρο της πληροφορικής.