Η Lamda Hellix κορυφαιος παροχος cloud υποδομων

Στο πλαίσιο των Impact Business IT Excellence Awards 2019, η Lamda Hellix, βραβεύθηκε ως κορυφαίος πάροχος cloud υπηρεσιών / υποδομών, ενώ ήταν η μόνη εταιρεία που αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία.

 

Η Lamda Hellix μέσω ισχυρών συνεργειών με κορυφαίους παγκόσμιους vendors καθώς και αλλεπάλληλων επενδύσεων στην υποδομή της, καθιστά την υποστήριξη κάθε είδους υπηρεσίας cloud (public & private) όσο το δυνατό πιο εύκολη για τους τελικούς χρήστες. Η υποστήριξη ηybrid cloud υπηρεσιών είναι πολλές φορές η βέλτιστη επιλογή για τις σύγχρονες επιχειρήσεις καθώς συνδυάζει όλα τα οφέλη του cloud computing, δηλαδή την ευελιξία, την επεκτασιμότητα και τις οικονομίες κλίμακας, με το χαμηλότερο δυνατό κίνδυνο έκθεσης δεδομένων.

 

Ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, chief commercial & technology officer της εταιρείας, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη βράβευσή μας ως κορυφαίος πάροχος cloud υπηρεσιών και υποδομών σε έναν θεσμό που παραδοσιακά αναδεικνύει την αριστεία. Στη Lamda Hellix τα data center services όλων των ειδών είναι στην καρδιά των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Ειδικά οι hybrid cloud λύσεις μας, εστιάζουν στο right sizing βάσει των αναγκών της κάθε επιχείρησης παρέχοντας τη δυναμική που χρειάζεται να την περαιτέρω ανάπτυξή της. Οι παραμετροποιημένες λύσεις μας, τα ελεγχόμενα κόστη, η αδιάλειπτη διαθεσιμότητα και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου από καταρτισμένους επαγγελματίες συμβάλλουν καταλυτικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων».