22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η HP σχεδιάζει ξανά τη σειρά εκτυπωτών OfficeJet Pro

Η HP αποκάλυψε για την περιοχή EMEA μία νέα σειρά έξυπνων εκτυπωτών, ειδικά σχεδιασμένων για μικρές επιχειρήσεις. Η νέα σειρά HP OfficeJet Pro χαρακτηρίζεται από αυξημένη «νοημοσύνη» και καινοτόμο σχεδιασμό, σε συνδυασμό με την εγγυημένη απόδοση και αξιοπιστία της HP.

 

Χαρακτηριστικά

Smart Tasks για εξοικονόμηση χρόνου: Η λειτουργία Smart Tasks αποτελεί την καλύτερη mobile λύση που αυτοματοποιεί τις λειτουργίες σάρωσης βοηθώντας στην μείωση των βημάτων για επαναλαμβανόμενες εργασίες. Με το Smart Tasks η οργάνωση των αρχείων πραγματοποιείται 50% γρηγορότερα, υποστηρίζεται η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης καθώς και προηγμένη σάρωση, με σάρωση στο cloud, σε email, κ.λπ. Επιπλέον, με ένα μόνο πάτημα δημιουργούνται επεξεργάσιμα έγγραφα με σάρωση από το τηλέφωνο ή τον εκτυπωτή.

 

Εργασία από οπουδήποτε: Ο χρήστης παραμένει συνδεδεμένος στην επιχείρηση και μπορεί να εργάζεται από οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Το mobile app HP Smart δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής εγγράφων μέσω κινητών συσκευών, ακόμα και εκτός δικτύου.

 

Αυξημένη ασφάλεια, αξιόπιστες συνδέσεις: Το self-healing Wi-Fi διατηρεί το χρήστη πάντα συνδεδεμένο με ασφάλεια.

 

Σχεδίαση για βιωσιμότητα: Οι νέες συσκευές είναι σχεδιασμένες να συμβάλουν στη μείωση κατανάλωσης ενέργειας, με χαμηλή κατανάλωση χαρτιού και ανακυκλώσιμα δοχεία μελάνης. Μάλιστα, η σειρά 9000 είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένους εκτυπωτές και άλλα ηλεκτρονικά είδη.

 

Ενισχυμένη εμπειρία χρήστη: Η ανανεωμένη γυάλινη επιφάνεια slide-off, η συλλογή των εγγράφων μετά τη σάρωση γίνεται ακόμα πιο εύκολα (μόνο στην σειρά 9000), ενώ η νέα έξυπνη διαχείριση δίσκου εξόδου 250 φύλλων εμποδίζει τη διαρροή χαρτιού όταν ο δίσκος είναι γεμάτος (μόνο σειρά 902X).

 

«Με περισσότερους από τους μισούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να συμφωνούν ότι η επιχείρησή τους δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς εκτυπωτή  – αναβαθμίσαμε αυτή τη τεχνολογία ώστε να λειτουργεί περισσότερο σαν συνεργάτης, ο οποίος εξοικονομεί χρόνο και bracket έτσι ώστε οι επιχειρηματίες αυτοί να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους», ανέφερε ο Νίκος Χρηστάκης, managing director, HP Hellas

 

 

Και νέοι HP Laser

Επίσης, η HP ανακοίνωσε τους πρόσφατους εκτυπωτές laser το οποίο περιλαμβάνει τις σειρές HP Laser, HP Laser MFP, HP Color Laser και HP Color Laser MFP, το μικρότερο έγχρωμο laser πολυλειτουργικό μηχάνημα στον κόσμο.

Η σειρές HP Laser 100, HP Laser MFP 130, HP Color Laser 150 και HP Color Laser MFP 170, θα είναι διαθέσιμες  στις χώρες της περιοχής EMEA από την 1η Ιουλίου.

 

Τιμές και διαθεσιμότητα 

Από τις αρχές Ιουλίου, τα μοντέλα HP OfficeJet Pro 9010, 9013, 9020 και 9023 θα είναι διαθέσιμα ξεκινώντας από 139€.

Σχετικά άρθρα

Νέα συνεργασία για την Targit

Kitriniaris

Corallia: Χρηματοδοτικά εργαλεία από την ευρωπαϊκή τράπεζα

Channel-Manager

Δύο BITE Awards για το Soft1 Series 5

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα