Η Hewlett Packard Enterprise στην 84η ΔΕΘ

Βελτιώνοντας την ανθρωπότητα με «έξυπνο τρόπο» είναι το κεντρικό θέμα το όποιο θα αναπτύξει ο Αθανάσιος Λιακόπουλος, HPE business development manager for Enterprise IoT, Global Practice for Network, Workplace & Edge στο πλαίσιο «talk&events» του Ελληνομερικανικού Επιμελητηρίου κατά τη διάρκεια της 84ηςΔΕΘ

 

Μέσα από την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» – Αίθουσα Ολυμπιάς, η Hewlett Packard Enterprise θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία αυτή σε συγκεκριμένους τομείς της ελληνικής οικονομίας, όπως ο τουρισμός, οι «έξυπνες» πόλεις, τα σύγχρονα στάδια, καθώς και πως μπορεί να βοηθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τα δεδομένα που δημιουργούνται στο άκρο, ώστε να μεγιστοποιήσουν την αξία τους μέσω μοντέλων που βασίζονται στην κατανάλωση.

Στη σημερινή εποχή του Internet of Things και των εκθετικά αυξανόμενων έξυπνων διασυνδεδεμένων συσκευών, δημιουργούνται πολλές νέες δυνατότητες μέσα σε κάθε επιχείρηση. Ο νέος κόσμος που σχηματίζεται, είναι cloud-enabled και επικεντρώνεται στο άκρο, το σημείο όπου δισεκατομμύρια άνθρωποι και τρισεκατομμύρια συσκευές αλληλεπιδρούν, παράγοντας τεράστιους όγκους δεδομένων και όλα μπορούν να δημιουργούνται και να παραδίδονται ως υπηρεσία. Όλα αυτά τα δεδομένα, έχουν τεράστια αξία για τις επιχειρήσεις. Η συλλογή και επεξεργασία τους με «έξυπνο τρόπο» μπορούν να δημιουργήσουν μία νέα μοναδική ψηφιακή εξατομικευμένη εμπειρία στους χρήστες.

 

Εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες στο https://www.eventora.com/en/Events/hewlett_packard_enterprise