Η Cosmos Business Systems «Country Partner of the Year» της Dell – EMC

Με την διάκριση για την εξαιρετική απόδοση κατά το 2016 ως «Country Partner of the Year», σε Ελλάδα και Κύπρο, για όλη την γκάμα των προϊόντων, βράβευσε η Dell – EMC την Cosmos Business Systems, στα πλαίσια του ετήσιου  πανευρωπαϊκού συνεδρίου των συνεργατών της Dell – EMC.

Η Cosmos διακρίθηκε μεταξύ των συνεργατών της Dell-EMC,  από πλευράς όγκου πωλήσεων, της σημαντικής αύξησης της απόδοσης της, αλλά και της επένδυσης σε τεχνογνωσία, σε Ελλάδα και Κύπρο. Το βραβείο παρέλαβαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της Cosmos, κος Δημήτρης Δάφνης και ο διευθυντής υποδομών πληροφορικής κος Στάθης Αντωνόπουλος.

 

Η βράβευση της Cosmos από την Dell – EMC αποτελεί  την αναγνώριση των επενδύσεων και της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται με στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς και της παροχής λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας. Η προσπάθεια αυτή απέδωσε και η Cosmos θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, βασιζόμενη στην ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα των ολοκληρωμένων λύσεων σε τεχνολογίες της Dell -EMC, που αποτελούν την ναυαρχίδα της παγκόσμιας αγοράς μετά μάλιστα και την ενοποίηση των δύο παγκόσμιων leaders.