16.8 C
Athens
18/04/2021
Biztech

Η πρωτοποριακή σειρά UPS Value-PRO από την Cyber Power Systems

Η σειρά VP της Cyber Power Systems αποτελεί μια έξυπνη απάντηση για τις ανάγκες των εφαρμογών της αγοράς SOHO (Small Office, Home Office), όπου απαιτείται ένα μοντέρνο UPS με τέλεια αναλογία ευελιξίαs χρήσης και απόδοσης. Τα μοντέλα της σειράς, (VP 700VA – 1000VA – 1200VA – 1600VA), δεν θυσιάζουν ούτε απόδοση ούτε ευελιξία για να αποκτήσουν το μοντέρνο και συμπαγές σχήμα τους, και αποτελούν την πλέον αξιόπιστη και οικονομική λύση για το σπίτι και το γραφείο. Έχουν σχεδιαστεί για αυτούς που εκτιμούν ευελιξία, εύκολη διαχείριση, αισθητική και απόδοση, βασισμένη σε μια σταθερή τεχνολογική πλατφόρμα.


Η σειρά VP είναι μια καλά σχεδιασμένη, υψηλής πιστότητας Line Interactive UPS με διπλό-AVR (Boost & Buck), που παρέχει εξαιρετική αξιοπιστία και ενεργειακή οικονομία χρήσης.  Χάρη στην πατέντα ευρεσιτεχνίας GreenPower UPS της Cyber Power Systems, τα UPS αυτά καταναλώνουν λιγότερο από 5W κατά μέσο όρο ρεύμα για την δική τους λειτουργία, κάνοντάς τα σχεδόν 90% πιο οικονομικά από άλλα UPS της ίδιας ισχύς, και με αποδοτικότητα Energy-Star. Μπορείτε να συνδέσετε επάνω τους τις ηλεκτρονικές σας συσκευές και να είστε πανέτοιμοι σε περίπτωση προβληματικής παροχής ηλεκτρικού κάθε φύσεως.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς αυτής συμπεριλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Υψηλή συμβατότητα με πληθώρα συστημάτων NAS και υπολογιστές.
 • H/W σχεδιασμό περιβόητο για την υψηλή του ποιότητα.
 • Line Interactive τεχνολογία με διπλό-AVR, (Boost & Buck).
 • Έξοδος Simulated Sine Wave ψηλής πιστότητας σε mode μπαταρίας.
 • 4 σούκο πρίζες εξόδου (ή 6 IEC πρίζες εξόδου) για τα μοντέλα 700 & 1000VA.
 • 5 σούκο πρίζες εξόδου (ή 8 IEC πρίζες εξόδου) για τα μοντέλα 1200 & 1600VA .
 • Μια SLA μπαταρία για τα μοντέλα 700 & 1000VA (7AH/12V & 9AH/12V αντίστοιχα).
 • Δυο SLA μπαταρίες για τα μοντέλα 1200 & 1600VA ( 2 x 7AH & 2 x 9AH αντίστοιχα).
 • Hi-Definition monochrome LCD οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.
 • Σχεδόν αθόρυβη λειτουργία βασισμένη σε προηγμένη τεχνολογία.
 • USB και σειριακή (RS232) σύνδεση με υπολογιστές κάθε λειτουργικού συστήματος και συστήματα NAS (Network Access Storage).
 • RJ45/RJ11 ADSL/LAN φίλτρο surge με ικανότητα για 1GB data throughput.
 • Στυλ και εμφάνιση για χρήση σε μέρη όπου η αισθητική παίζει ρόλο.

Στα IEC μοντέλα της σειράς, καθώς και στα σούκο μοντέλα 1200~1600VA, οι πρίζες εξόδου περιλαμβάνουν και δυνατότητα για μόνο surge προστασία έκτος από την παραδοσιακή μπαταρία + surge προστασία, κάνοντας έτσι την συσκευή φοβερά ευέλικτη, Για παράδειγμα, ένας εκτυπωτής laser, ή ένα notebook με μπαταρία που χρειάζεται μόνο προστασία surge, μπορεί να είναι συνδεδεμένο με τις surge-μόνο εξόδους, ενώ PC, NAS, router, ασύρματο τηλέφωνο, φώτα, κλπ., θα συνδεθούν με τις εξόδους μπαταρίας + surge.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στα UPS αυτά με μεγάλη διεθνή παρουσία, τα καθιστούν εύχρηστα, πρωτοποριακά και αξιόπιστα, προστατεύοντας την επένδυσή σας για πολλά χρόνια! Είμαστε περήφανοι να σας τα προτείνουμε!

Τα UPS αυτά κατασκευάζονται από την Cyber Power Systems, μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες συστημάτων διαχειρίσεις ενέργειας του πλανήτη. Στην Ελλάδα τα συστήματα αυτά διατίθενται στην αγορά από το επαγγελματικό δίκτυο συνεργατών της Oktabit (www.oktabit.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας:  www.cyberpower.com/eu/en/product/series/value_pro#features

…ή δείτε την περιληπτική παρουσίαση της σειράς στο παρακάτω βίντεο:


Άρθρο του Γεώργιου Κάκαβου, Product Manager Ευρώπης της Cyber Power Systems (www.cyberpower.com)

Σχετικά άρθρα

Νέα έκδοση του λογισμικού Powerline dLAN Cockpit της devolo

Kitriniaris

Διπλή παρουσίαση από την Net Connect

Kitriniaris

Προς συμβιβασμό Αpple και Samsung

dmallas

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα