Η Αρχιμηδης επισημος διανομεας των εκτυπωτων της Brother

Η εταιρεία Αρχιμήδης, μέλος του ομίλου Θεοδώρου αναλαμβάνει την επίσημη διανομή των εκτυπωτικών λύσεων της Brother για την Ελλάδα. Οι εκτυπωτές γραφείου της Brother απευθύνονται στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που αντιλαμβάνονται την αξία της αξιόπιστης και οικονομικής εκτύπωσης εγγράφων και έχουν συνειδητοποιήσει ότι το συνολικό κόστος λειτουργίας ενός εκτυπωτή είναι αυτό που μετράει και όχι μόνο η αρχική τιμή αγοράς.

 

Η συνεργασία των δύο εταιριών περιλαμβάνει τη διανομή των εκτυπωτών γραφείου inkjet και laser της Brother, όπως επίσης και τα αναλώσιμά τους. Σημειώνουμε ότι τα περισσότερα μοντέλα είναι ετοιμοπαράδοτα. Επιπλέον, η Αρχιμήδης προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που περιλαμβάνουν τεχνική υποστήριξη, υπηρεσίες εγκατάστασης, εκπαίδευσης, κ.λπ.

 

Η Brother διαθέτει μια πλήρη γκάμα από εκτυπωτικές λύσεις για κάθε ανάγκη ξεκινώντας από μονόχρωμα laser μηχανήματα γραφείου, μέχρι πλήρη πολυμηχανήματα μονόχρωμα και έγχρωμα με ή χωρίς ενσωματωμένο fax. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει laser ή inkjet ανάλογα με τις ανάγκες του.