17.3 C
Athens
15/04/2021
Biztech

Εργασία ή διασκέδαση; Η Westnet έχει την τέλεια λύση: HP & AMD

Ψάχνετε για τον καλύτερο υπολογιστή για τις ανάγκες σας; Η Westnet βάζει τέλος στις αναζητήσεις σας και προτείνει τον καλύτερο συνδυασμό: HP με τεχνολογία AMD!

 

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν διαχρονικά οι κατασκευαστές υπολογιστών είναι ο εφοδιασμός με υποσυστήματα και κυρίως με επεξεργαστές. Η AMD επέλεξε την κατάλληλη συγκυρία να επανέρθει στο προσκήνιο και μάλιστα ιδιαίτερα επιθετικά, προτάσσοντας ως όπλα την καινοτομία και τη διαθεσιμότητα. Αυτή τη στιγμή η AMD τροφοδοτεί όλες τις πανίσχυρες πλατφόρμες, από τις κορυφαίες κονσόλες παιχνιδιών μέχρι τους μεγαλύτερους υπερυπολογιστές και με τη νέα σειρά επεξεργαστών Ryzen έρχεται να καλύψει κυριολεκτικά κάθε ανάγκη, από τους καταναλωτικούς και τους gaming υπολογιστές μέχρι τα workstations και τα ultrathin business συστήματα.

 

Οι επεξεργαστές και οι κάρτες γραφικών της AMD βρίσκονται σε όλη τη γκάμα των κορυφαίων υπολογιστών της HP, από τα low budget laptops, μέχρι τα κορυφαία gaming συστήματα, τα All-in-One, τα convertibles και τα desktop. Για κάθε χρήστη, για κάθε ανάγκη και για κάθε budget, υπάρχει ένας υπολογιστής HP με πλατφόρμα AMD. Και κατάλληλος για να εφοδιάσει την αγορά με κορυφαία τεχνολογία δεν είναι άλλος από τον κορυφαίο διανομέα σε Ελλάδα και Κύπρο, την εταιρεία Westnet. Η συνεργασία Westnet και HP πηγαίνει πολύ πίσω, καθώς από την ίδρυσή της το 2005 ανέλαβε την επίσημη διανομή του συνόλου των προϊόντων της HP Hellas.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017 η Westnet έλαβε τον τίτλο του «Κορυφαίου Προμηθευτή Τεχνολογίας» στα Βραβεία «Retail Business Awards». Η διάκριση βασίστηκε στο κριτήριο των υψηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών που χαρακτηρίζουν όλο το φάσμα της συνεργασίας πελάτη – προμηθευτή και προέκυψε κατόπιν έρευνας που διεξήχθη με τη συνεργασία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τη συμμετοχή των Διευθυντών Αγορών των αλυσίδων καταστημάτων.

 

Γιατί HP με AMD;

Η νέα γενιά επεξεργαστών AMD Ryzen 4000 φέρνει πραγματική επανάσταση στην αγορά, καθώς προσφέρει απαράμιλλη ισχύ και δυνατότητες ακόμα και σε υπέρλεπτους φορητούς υπολογιστές, ιδανικούς για τη νέα γενιά mobile εργαζομένων που επιθυμούν παραγωγικότητα, προηγμένες λειτουργίες, συνδεσιμότητα παντού και πάντα, αυξημένη αυτονομία χωρίς συμβιβασμούς.

 

Αυξημένες επιδόσεις και φορητότητα

Με περισσότερους πυρήνες σε φορητά ultrathin συστήματα, οι επεξεργαστές AMD Ryzen 4000 U-Series επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν περισσότερα, από οπουδήποτε, πιο γρήγορα από ποτέ.

 

  •  Πολυπήρηνες επιδόσεις: Οι περισσότεροι πυρήνες (έως 8) σημαίνουν μεγαλύτερη απόδοση για αυξημένη παραγωγικότητα και ταχύτατη επεξεργασία.

  •  Οι πρώτοι επεξεργαστές στα 7nm: Τα 7nm συμβάλουν σε μεγαλύτερη ταχύτητα επεξεργασίας, καλύτερη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

  •  Γραφικά AMD Radeon: Τα ενσωματωμένα chips γραφικών επιτρέπουν απρόσκοπτη και ταχύτατη επεξεργασία για δημιουργούς περιεχομένου, αλλά και την προβολή ταινιών 4K με HDR και την απόλαυση των τελευταίων gaming τίτλων.

  •  Ενισχυμένη συνδεσιμότητα: Το always on και always connected γίνεται πραγματικότητα με τις τελευταίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας Wi-Fi 6 και Bluetooth 5.

  •  Σύγχρονα χαρακτηριστικά: Βελτιώστε την παραγωγικότητα με σύγχρονες λειτουργίες όπως το Windows Hello, Cortana και Digital Pen.

 

Παραγωγικότητα χωρίς συμβιβασμούς

Καθώς οι επιχειρήσεις αναζητούν συστήματα που να μπορούν να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες του επιχειρείν, οι οποίες εκτός από επιδόσεις περιλαμβάνουν συνδεσιμότητα και αυτονομία ή με μια φράση «παραγωγικότητα χωρίς συμβιβασμούς», οι υπολογιστές της HP με τεχνολογία AMD από τη Westnet έρχονται να προσφέρουν αυτό ακριβώς που ζητάει η αγορά.

Βρίσκονται πολύ μπροστά σε σχέση με τις καινοτομίες που ενσωματώνουν, είναι πανίσχυροι, διαθέτουν τις καλύτερες και πιο προηγμένες υπολογιστικές πλατφόρμες και γραφικά με αποτέλεσμα να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε κάθε απαιτητικό workload, ενώ έχουν σύγχρονο, προηγμένο και πανέμορφο σχεδιασμό για να ταιριάζουν με κάθε στυλ.

Σχετικά άρθρα

Η ευρυζωνικότητα στην Ελλάδα το β’ εξάμηνο 2016

Με άνοδο έκλεισε το 2015 για την παγκόσμια αγορά servers

Channel-Manager

Αισιοδοξία για το κανάλι MPS παρά τον αντίκτυπο του COVID-19

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα