Εκδηλωση της SiEBEN στη Θεσσαλονικη

H SiEBEN γιορτάζοντας την επέκτασή της στην Βόρεια Ελλάδα με τοπικό γραφείο, διοργανώνει την Πέμπτη 1 Μαρτίου εκδήλωση με τίτλο «Let’s Go Digital». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Porto Palace Hotel της Θεσσαλονίκης, με ώρα προσέλευσης τις 3.30μμ και θα φιλοξενήσει σημαντικούς ομιλητές-στελέχη της αγοράς που θα μοιραστούν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους.

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τις τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές που θα προετοιμάσουν τους ίδιους και τις εταιρίες τους ώστε να διακριθούν και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό προβάδισμα στα νέα δεδομένα της εποχής.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε IT και Marketing Managers, Technology και Business Decision Makers καθώς και σε στελέχη εμπορικών τμημάτων.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στους συμμετέχοντες θα προσφερθεί μετά από κλήρωση ένα τηλέφωνο Xiaomi Mi Mix 2 64GB. Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας www.sieben.gr/lets-go-digital-thessaloniki.