Δυο νεες διακρισεις απο την Dell EMC στην BYTE

H Byte τιμήθηκε ως «Partner of the Year – Dell Legacy» και απέσπασε το βραβείο «Converged & Networking Solutions Partner» για τη συνολική της επίδοση τη χρονιά που πέρασε στην ετήσια εκδήλωση αναγνώρισης συνεργατών Dell EMC Partner Awards.

 

Τα Dell Partner Awards έχουν στόχο να ξεχωρίσουν τις εταιρίες που αξιοποιούν αποτελεσματικά τις τεχνολογίες και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η Dell μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτει μεγάλη ποικιλία αναγκών καταναλωτών και επιχειρήσεων.

 

Τα συγκεκριμένα βραβεία είναι τα 9α που απονέμονται από την Dell στην Byte τα τελευταία 7 χρόνια και έρχονται να προστεθούν στις πολλές άλλες διακρίσεις και πιστοποιήσεις που έχει λάβει η εταιρεία από διεθνείς οίκους τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών.

 

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία, ο Βασίλης Καραθανασόπουλος, σύμβουλος πωλήσεων μεγάλων πελατών της Byte ανέφερε ότι η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά να δίνει τον καλύτερο εαυτό της προκειμένου να μπορεί να ανταποκρίνεται ευέλικτα στις απαιτήσεις του διαρκώς εξελισσόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.