13.1 C
Athens
26/02/2021
Biztech

Βροχή τα βραβεία για την Threenitas στα Mobile Excellence Awards

Πέντε νέες, σημαντικές διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στο ενεργητικό της Threenitas, εταιρείας με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων για ψηφιακά μέσα και εξειδίκευση στην ανάπτυξη mobile εφαρμογών, στο πλαίσιο των φετινών Mobile Excellence Awards.

 

Συγκεκριμένα, η Threenitas, σε συνεργασία με την Mastercard και την MSPS απέσπασε το χρυσό βραβείο στη κατηγορία «Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Mobile Εφαρμογών / Other» για τη δημιουργία της πλατφόρμας MasterShoppers. Η πλατφόρμα υποστηρίζει μία δράση επιβράβευσης της Mastercard, η οποία έχει στόχο την προώθηση της χρήσης της τεχνολογίας Contactless πληρωμών. Συνδυάζει state-of-the-art τεχνολογίες όπως machine learning, conversational chatbot, pattern recognition, image classification, optical character recognition και re-enforced learning για να αυτοματοποιήσει και να επιταχύνει μία διαδικασία ελέγχου, επιβεβαίωσης και άμεσης επιβράβευσης που σε άλλες περιπτώσεις γινόταν με χειροκίνητο τρόπο.

 

Οι δύο καινοτόμες πλατφόρμες που έχει αναπτύξει η Threenitas, κατάφεραν να της χαρίσουν δύο βραβεία. Η πλατφόρμα Let’s Place Connect Version 2.2 απέσπασε βραβείο στην κατηγορία «Mobile Εφαρμογές για Λιανεμπόριο και Καταναλωτές / Οther» και η Upsellerator Grow στην κατηγορία «Mobile Εφαρμογές για Μάρκετινγκ & Πωλήσεις / Other».

 

Η Omni-Channel Location Based Mobile Marketing πλατφόρμα Let’s Place Connect        (www.letsplace.gr) αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρωτοπόρο σύστημα λογισμικού́ μέσω του οποίου εξυπηρετούνται πλήρως οι ανάγκες για Location Based Mobile Marketing των brands. Ειδικότερα, η πλατφόρμα εξειδικεύεται στη διαχείριση και αξιοποίηση περιεχομένου που αφορά τοποθεσίες και σημεία με γεωγραφικά́ χαρακτηριστικά́, αξιοποιώντας πολλαπλά ψηφιακά κανάλια και συσκευές (web, mobile, wearables, smart TVs, Virtual Reality), καθώς και στην αξιοποίηση όλων των χωρικών δεδομένων προκειμένου να υλοποιήσεις Location Based Mobile Marketing campaigns.

Η πλατφόρμα Upsellerator Grow είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα λογισμικού που επιτρέπει τη δημιουργία loyalty programs και εκτέλεση marketing campaigns, αξιοποιώντας πολλαπλά κανάλια και συσκευές. Υποστηρίζει μία σειρά από συστήματα loyalty για μεγάλους οργανισμούς, ενώ αναπτύσσεται και επεκτείνεται συνεχώς με την προσθήκη νέων λειτουργιών. Μέσα από τη δυνατότητα για integrations με εξωτερικά συστήματα, και την πολυμορφικότητα των υποστηριζόμενων λειτουργιών, η Threenitas μπορεί να υλοποιεί λύσεις και εργαλεία που καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε εφαρμογής, χωρίς να προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας των εμπορικών προγραμμάτων των πελατών για να ταιριάξουν με τις δυνατότητες της πλατφόρμας.

 

Δύο επιπλέον ξεχωριστές συνεργασίες της Threenitas με σπουδαίες εταιρείες στον κλάδο τους απέσπασαν ακόμη δύο βραβεία. Η συνυποψηφιότητά της Threenitas με τη Χρυσή Ευκαιρία τιμήθηκε στην κατηγορία Media & Publishing Mobile Applications. Η εφαρμογή xe.gr απευθύνεται στους χρήστες της υπηρεσίας που θέλουν πρόσβαση στο σύνολο του περιεχομένου της Χρυσής Ευκαιρίας από οποιοδήποτε σημείο, μέσα από την mobile και tablet συσκευή τους. H εφαρμογή δεν αποτελεί μόνο ένα εναλλακτικό κανάλι πρόσβασης στην πληροφορία που διατίθεται ήδη μέσα από τα υφιστάμενα κανάλια (web και offline), αλλά και ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό εργαλείο που προσφέρει νέες, εξειδικευμένες δυνατότητες, προσαρμοσμένες στα χαρακτηριστικά χρήσης και τις ανάγκες των mobile χρηστών.

Τέλος, η συνεργασία της Threenitas με την Ολλανδική Ritmeester βραβεύτηκε στην κατηγορία «Mobile Innovation for IoT / M2M Service / Application», για την υλοποίηση του ΙοΤ Order Button. Το Order Button αποτελεί μία καινοτόμα υπηρεσία που απευθύνεται στους retailers που διαθέτουν τα προϊόντα της Ritmeester. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται προκειμένου να υλοποιήσει έναν νέο τρόπο παραγγελιοδοσίας, αφού επιτρέπει στον καταστηματάρχη να αποστείλει μία νέα παραγγελία απλά με το πάτημα ενός mobile κουμπιού.

 

Αναφερόμενος στις νέες αυτές διακρίσεις, ο Παύλος Καλενδέρογλου, διευθύνων σύμβουλος της Threenitas, δήλωσε: «Οι βραβεύσεις αυτές αποτελούν για εμάς όχι μόνο ανταμοιβή της προσπάθειάς μας για την παροχή πρωτοπόρων προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και έμπνευση για να συνεχίσουμε και στο μέλλον να προσφέρουμε ακόμη πιο επιτυχημένες λύσεις».

Σχετικά άρθρα

Η LG παρουσιάζει τη νέα σειρά cloud προϊόντων

Στον αφρό το Surface

Channel-Manager

Έργο της Uni Systems με ευρωπαϊκό… αέρα

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα