Βασιλικο βραβειο στα εκτυπωμενα ρουχα by Epson

Ο τίτλος είναι πέρα για πέρα κυριολεκτικός, αφού στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας, ο σχεδιαστής Richard Quinn έλαβε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία British Design από την ίδια τη βασίλισσά της Αγγλίας.

 

Ολόκληρη η συλλογή ρούχων και αξεσουάρ που παρουσιάστηκε, εκτυπώθηκε στο στούντιο του Richard στο Λονδίνο, χρησιμοποιώντας τους ψηφιακούς εκτυπωτές υφασμάτων της Epson, τους οποίους προμηθεύτηκε από την εταιρεία Premier Textiles. Τα σχέδια εκτυπώθηκαν σε μια πληθώρα υλικών όπως βελούδο, λινό, λίκρα, χαρτί αλουμινίου και πλισέ σενίλ και προσαρμόστηκαν σε μπότες, παπούτσια, τσάντες και μακριά γάντια συμπληρώνοντας τις εμφανίσεις, ενώ τυλίχθηκαν σε ασορτί κράνη μοτοσικλετών με εφαρμογή από τη Slam Signs – και πάλι χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Epson.

 

Ο Richard έχει αναγνωριστεί για τις εξαιρετικές εκτυπώσεις του και την ανατρεπτική στροφή του προς το vintage στυλ. Το εκτυπωτικό του εργαστήριο, που είναι εξοπλισμένο με προϊόντα της Epson, προσφέρει, επίσης υπηρεσίες εκτύπωσης σε σπουδαστές σχεδίου μόδας και άλλων ανερχόμενων σχεδιαστών.