11.7 C
Athens
26/02/2021
Biztech

Αυθεντικά αναλώσιμα HP & Infinitum MPS: Ο συνδυασμός της επιτυχίας

Το ότι οι εκτυπωτικές λύσεις της HP είναι οι καλύτερες και οι ασφαλέστερες στον κόσμο είναι γνωστό. Είναι επίσης γνωστό ότι πλέον η μοναδική λύση για εξασφάλιση ποιότητας, ταχύτητας, εξορθολογισμό διαδικασιών και κόστους στο κομμάτι του printing σε κάθε επιχείρηση είναι το MPS. Ταυτόχρονα δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε ότι τα αυθεντικά αναλώσιμα της HP (μελάνια και γραφίτης) εξασφαλίζουν ποιότητα, ταχύτητα και οικονομία.

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και την Infinitum, την εταιρεία με τη μεγαλύτερη εμπειρία στο χώρο του MPS και «HP Gold Preferred Partner & HP Managed Print Services Partner» και αντιλαμβάνεστε ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε.

 

Αυθεντικά αναλώσιμα – μύθοι και αλήθειες

Ας ξεκαθαρίσουμε κατ’ αρχήν κάποια πράγματα σχετικά με τα αυθεντικά και τα συμβατά αναλώσιμα. Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι το συμβατό μελάνι και γραφίτης είναι το ίδιο με το αυθεντικό ενώ είναι πολύ πιο οικονομικό. Στο κάτω κάτω όλα τα μελάνια ίδια είναι. Σωστά; Λάθος!

 

Η ΗΡ έχει μακρά ιστορία επιτυχιών στον κλάδο των εκτυπώσεων, η οποία περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων πάνω από 13.000 ευρεσιτεχνίες απεικόνισης και εκτύπωσης διεθνώς, και τα αυθεντικά δοχεία γραφίτη ΗΡ αποτελούν εξελιγμένα τεχνολογικά προϊόντα και όχι απλά δοχεία μελανιών, σε αντίθεση με τα δοχεία άλλων εταιρειών που δεν ανταποκρίνονται πάντα στις υποσχέσεις τους.

Τα αυθεντικά δοχεία της HP είναι σχεδιασμένα για να λειτουργούν αρμονικά με τις συσκευές της HP και έχουν κατασκευαστεί ειδικά για να προσφέρουν εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας και κορυφαία απόδοση, από την πρώτη μέχρι την τελευταία εκτύπωση. Επιπλέον, τα αυθεντικά αναλώσιμα HP είναι αποδεδειγμένα περισσότερο αξιόπιστα από τα μη γνήσια υποκατάστατα. Τα φθηνά δοχεία μελάνης και γραφίτη μπορούν να υποβαθμίσουν την απόδοση του εκτυπωτή σας, αφήνοντάς σας με εκτυπώσεις ξεθωριασμένες, με γραμμές ή κηλίδες. Μόνο τα αυθεντικά αναλώσιμα HP αποδίδουν ασύγκριτη ποιότητα για εκτυπώσεις επαγγελματικού ύφους.

 

Δεν το λέμε εμείς.

Το λένε οι ανεξάρτητες έρευνες

 

Σχετική δοκιμή της SpencerLab απέδειξε ότι τα αυθεντικά δοχεία γραφίτη HP LaserJet λειτουργούν σωστά από την πρώτη φορά, και κάθε φορά. Αντίθετα, πάνω από το 70% του συνόλου των δοχείων μαύρου γραφίτη άλλων εταιρειών που ελέγχθηκαν παρουσίασαν κάποιου είδους πρόβλημα. Για την ακρίβεια, το 25% αυτών των δοχείων αποδείχτηκαν ελαττωματικά εξ αρχής ή άδειασαν πολύ γρήγορα.

 

Σύμφωνα με έρευνα της Photizo Group, σχεδόν 2 από τους 5 πελάτες προϊόντων LaserJet που χρησιμοποίησαν δοχεία έγχρωμου γραφίτη άλλης εταιρείας αντιμετώπισαν προβλήματα στη λειτουργία του εκτυπωτή τους εξαιτίας αυτών των δοχείων. Η Photizo Group διαπίστωσε επίσης ότι σχεδόν το 60% των ατόμων που είχαν ασπρόμαυρους εκτυπωτές HP LaserJet και είχαν χρησιμοποιήσει δοχεία γραφίτη άλλης εταιρείας, αναγκάστηκαν να ζητήσουν τεχνική υποστήριξη για να επιλύσουν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί εξαιτίας των δοχείων.

 

Σύμφωνα με έρευνα της Buyers Laboratory Inc (BLI), πάνω από το 40% των δοχείων μελάνης άλλων εταιρειών απέτυχαν στις δοκιμές: το 11% των δοχείων αποδείχτηκαν ελαττωματικά από την αρχή και το 31% των δοχείων άδειασαν πολύ γρήγορα. Στην ίδια έρευνα, ωστόσο, δεν υπήρξε ούτε μία αποτυχία αυθεντικού δοχείου HP. Όλα τα δοχεία της ΗΡ αποδείχτηκαν 100% αξιόπιστα.

 

Η λύση είναι μία: MPS από την Infinitum

Μια χαμηλή αρχική τιμή μπορεί να φαίνεται ελκυστική, αλλά ενδέχεται να μην αποτελεί έξυπνη επένδυση μακροπρόθεσμα. Υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη, εκτός από το αρχικό κόστος αγοράς του εξοπλισμού και των αναλωσίμων, όπως η ποιότητα, η αξιοπιστία, η αποτελεσματικότητα και η παραγωγικότητα. Το σύνολο αυτών των παραγόντων είναι το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) και αποτελεί έναν πιο ακριβή τρόπο για να προσδιορίσει κανείς το πραγματικό κόστος εκτύπωσης

 

Εάν επομένως επιθυμείτε να μειώσετε το κόστος του printing της εταιρείας σας, να εξορθολογίσετε τις διαδικασίες σας, μην το σκέφτεστε άλλο. Η λύση είναι να αφήσετε στους ειδικούς να αναλάβουν ολόκληρο το κομμάτι του print/document management, που περιλαμβάνει από την ανάλυση των αναγκών μέχρι την εγκατάσταση και διαχείριση εκτυπωτικού στόλου και εκτυπώσεων. Οι λύσεις MPS της Infinitum περιλαμβάνουν αναπλήρωση μελανιών και toner με αυθεντικά αναλώσιμα, καθώς και πρόβλεψη βλαβών και αποκατάσταση.

Σχετικά άρθρα

Αυξημένη εμφανίζεται η αγορά των servers

Quest: Θετικά αποτελέσματα για το α’ τρίμηνο

Channel-Manager

To Office 365 «έφαγε» το Google Apps

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα