Αλλαγη ηγεσιας της Cyta Ελλαδος

Καθήκοντα γενικού διευθυντή της Cyta Ελλάδος ανέλαβε ο Νίκος Χαραλάμπους, έμπειρο στέλεχος του κλάδου των τηλεπικοινωνιών με πορεία 26 ετών στον οργανισμό. Παράλληλα, ο Χρίστος Λιμνατίτης που διετέλεσε γενικός διευθυντής της εταιρείας τα τελευταία δυόμιση χρόνια, μετακινείται στην έδρα της εταιρείας στη Λευκωσία.

 

Στο πλαίσιο της αλλαγής αυτής και της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε ο νέος γενικός διευθυντής της Cyta Ελλάδος, τόνισε ότι στόχοι της εταιρείας είναι η αύξηση των μεριδίων αγοράς σε όλες τις υπηρεσίες και η περαιτέρω εδραίωση του brand σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

 

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο νέος γενικός διευθυντής της Cyta Ελλάδος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του σε μια περίοδο με έντονη κινητικότητα στην εγχώρια αγορά τηλεπικοινωνιών, μεσούσης μάλιστα μιας πολύμηνης οικονομικής κρίσης με capital controls. Μάλιστα, οι προκλήσεις για τη Cyta έχουν να κάνουν πλέον και με την αγορά της κινητής, αφού η εταιρεία εδώ και κάποιους μήνες προσπαθεί να αποκτήσει εμφανές αποτύπωμα και στη συγκεκριμένη αγορά.