Στρατηγικη συνεργασια SAP και Real Consulting

Η SAP και η  Real Consulting ανακοίνωσαν τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας original equipment manufacturer (OEM) στο πλαίσιο της οποίας η Real Consulting θα αναπτύξει λύσεις αξιοποιώντας την τεχνολογική πλατφόρμα της SAP.

Συγκεκριμένα, η Real Consulting, μέσω των θυγατρικών εταιρειών της, θα παρέχει στους πελάτες της  προηγμένες λύσεις σχεδιασμένες για να αξιοποιήσουν τη δυναμική της πλατφόρμας SAP BusinessObjects, SAP HANA και SAP Mobile Platform. 

Ακόμα βασιζόμενη σε συγκεκριμένες απαιτήσεις πελατών, προσφέρει εργαλεία εφαρμογής και συμβουλευτικές υπηρεσίες ώστε να επιταχύνει την εδραίωση της νέας τεχνολογίας και τη μετάβαση στις διάφορες τεχνολογικές πλατφόρμες της SAP. Καθώς η Real Consulting θα είναι σε θέση να διαθέσει ανεξάρτητα ένα μεγάλο εύρος τεχνολογικών πλατφόρμων SAP σε συνδυασμό με τα προϊόντα της, η στρατηγική αυτή συνεργασία θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες να εκμεταλλευτούν άμεσα τις συνδυαστικές λύσεις στους τομείς των big data, predictive analytics και mobile productivity apps. 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη. 

Related Posts