Το Office 365 επελεξε η STIRIXIS Group

Επενδύοντας στο cloud για την απόκτηση μεγαλύτερης ασφάλειας, ευελιξίας και αποτελεσματικότητας, η εταιρεία συμβούλων STIRIXIS Group ανακοίνωσε ότι επέλεξε το Office 365 της Microsoft για να εξασφαλίσει την μετάβασή της στη νέα εποχή του computing.

Συγκεκριμένα,  η λήξη παροχής υποστήριξης της Microsoft για τον Small Business Server 2003, στα μέσα του 2012, οδήγησε την εταιρεία στην στρατηγική απόφαση να αναβαθμίσει τα συστήματά της, επενδύοντας στο cloud. Βασική επιδίωξη ήταν η δυνατότητα παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών επικοινωνίας και συνεργασίας σε κάθε ομάδα project, ώστε ο χώρος και ο χρόνος να μην αποτελούν εμπόδια στην παραγωγικότητα, ενώ παράλληλα αναζητήθηκε μια λύση που να διατηρήσει την επένδυση σε χαμηλά κόστη και να εξασφαλίσει μια εύκολη και γρήγορη μετάβαση.

Το Office 365 κρίθηκε ως η κατάλληλη λύση για τις ανάγκες της STIRIXIS, καθώς επιπροσθέτως θα επέτρεπε στην εταιρία να αναβαθμίσει τις λειτουργίες της. Έτσι, επιλέχθηκε το Microsoft Office 365 Enterprise E1 Plan, ενώ η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε από την εταιρία Office Line, που εντάσσεται στο δίκτυο συνεργατών της Microsoft.

Η μετάβαση της STIRIXIS στο cloud της Microsoft έχει αποφέρει σημαντικά οφέλη, καθώς έχει ήδη μειώσει τα λειτουργικά έξοδα, ενώ αύξησε τις επιδόσεις, εξασφαλίζοντας ένα αξιόπιστο περιβάλλον επικοινωνίας και συνεργασίας, τόσο για τα μόνιμα στελέχη της εταιρείας, όσο και για τους συνεργάτες της που μπορεί να βρίσκονται σε κάθε σημείο του κόσμου. Η ευελιξία των διαφορετικών συμβολαίων του Office συνιστά ένα βασικό προνόμιο, καθώς η STIRIXIS μπορεί να προσαρμόζει το τι αγοράζει βάσει των ανά περίοδο αναγκών της. 
 

Related Posts