Νεες ασπρομαυρες συσκευες Xerox για μικρου και μεσαιου μεγεθους επιχειρησεις

Δυο νέους εκτυπωτές διαθέτει η Xerox στην αγορά,  οι οποίοι απευθύνονται στις μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, κάνοντας ευκολότερη την εκτύπωση υψηλής ποιότητας και επαγγελματικής εμφάνισης εγγράφων από οπουδήποτε στο γραφείο, χάρη στην προαιρετική σύνδεση Wi-Fi.

Με ταχύτητα εκτύπωσης 45 σελίδων το λεπτό, ο ασπρόμαυρος εκτυπωτής Phaser 3610 και το πολυλειτουργικό μηχάνημα Work Centre 3615 της Xerox, μπορούν να εξοπλιστούν με ως και τρεις επιπλέον δίσκους χαρτιού χωρητικότητας 550 φύλλων, δίνοντας έτσι ένα σύνολο ως και 2.350 φύλλων, ώστε να μπορούν οι χρήστες να διαχειρίζονται εκτυπώσεις με μεγάλο όγκο και σε μια ευρεία γκάμα διαφορετικών υλικών. Η πραγματική ανάλυση στα 1200 x 1200 dpi των συσκευών προσδίδει υψηλή ποιότητα εικόνας σε εργαλεία πωλήσεων, memos και τιμολόγια.

Η λειτουργία Apple Air Print, διαθέσιμη και στις δύο συσκευές, επιτρέπει στους χρήστες να τυπώνουν email και αρχεία απευθείας από την iOS συσκευή τους όταν αυτή είναι συνδεδεμένη με το δίκτυο του γραφείου τους. Ακόμη, όμως, και όταν βρίσκονται μακριά από το γραφείο τους, οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν τη λειτουργία Xerox Print Back, ώστε τα εκτυπωμένα έγγραφά τους να τους περιμένουν κατά την επιστροφή τους στο γραφείο.

Με την ικανότητα ταυτόχρονης διαχείρισης πολλαπλών εργασιών που διαθέτει, το Work Centre 3615 μπορεί να προγραμματίζει την επόμενη εργασία ενώ παράλληλα εκτελεί άλλες. Για περισσότερη ευκολία, και οι δύο συσκευές διαθέτουν κασέτες αναλωσίμου (γραφίτη) με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Το χαρτί και τα σχετικά κόστη μπορούν να μειωθούν χάρη στην αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, ενώ η επιλογή εκτύπωσης n-up εκτυπώνει πολλές σελίδες σε ένα φύλλο.

Η λειτουργία Secure Print είναι ένα standard χαρακτηριστικό και των δύο συσκευών, ώστε να μένουν τα εμπιστευτικά έγγραφα μακριά από χρήστες για τους οποίους δεν προορίζονταν.
 

Related Posts