Κλεινει η Acer το γραφειο στην Ελλαδα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του biztech.gr, η Acer Ελλάς προχωρά στη διακοπή των εργασιών του τοπικού γραφείου στη χώρα μας, μια εξέλιξη η οποία εκτός από εξαιρετικά δυσάρεστη είναι ασφαλώς και μη αναμενόμενη. Και λέμε μη αναμενομένη με δεδομένη τη ριζική αναδιάρθρωση που είχε πραγματοποιηθεί και η οποία είχε οδηγήσει στη δημιουργία του απολύτως απαραίτητου σχήματος, για τη λειτουργία της εταιρείας. 

Μετά τις αλλαγές που υπήρξαν σε παγκόσμιο επίπεδο για την Acer, είναι αλήθεια ότι είχαν προκύψει σημαντικές επιπτώσεις και στην παρουσία της εταιρείας στην ελληνική αγορά, με πρώτη και κυριότερη τη μείωση των ανθρώπων της στην Ελλάδα. Ωστόσο τους τελευταίους μήνες τα πράγματα έδειχναν να μπαίνουν και πάλι back on track και η εταιρεία αγωνιζόταν για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

Η πώληση της σειράς Vaio από τη Sony, η ανακοίνωση από τη Samsung πως διακόπτει τη διάθεση των laptops της – σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αρχικά-  και τώρα η διακοπή εργασιών του γραφείου της Acer στην Ελλάδα, αποτελούν σαφώς πλήγματα για την εγχώρια αγορά, αν και διαφορετικής φυσιογνωμίας και βαρύτητας το καθένα. Και αυτό γιατί το κλείσιμο του ελληνικού γραφείου της Acer δεν μεταφράζεται αυτομάτως και σε απόσυρση των προϊόντων της από την αγορά. Αντιθέτως, η λογική εξέλιξη θέλει τον ρόλο της διανομής να αναβαθμίζεται σημαντικά. Σε κάθε περίπτωση, θα σας κρατούμε ενήμερους για ό,τι νεότερο.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.