Η Vodafone βραβευτηκε για καινοτομες υπηρεσιες της

Σημαντικές διακρίσεις για τις καινοτόμες υπηρεσίες της στο πλαίσιο του θεσμού “e-volution awards 2015”, απέσπασε η Vodafone. Συγκεκριμένα, διακρίθηκε με το βραβείο “Gold” από κοινού με την Alpha Bank για την υπηρεσία “Tap ‘n Pay” στην κατηγορία E-Banking / Contactless Payment Systems και με το βραβείο “Bronze” για την υπηρεσία και εφαρμογή “Vodafone for hotels” στην κατηγορία εφαρμογές κινητού (Apps).  

To “Tap ΄n Pay” είναι η πρώτη εφαρμογή ανέπαφων συναλλαγών με χρήση κινητού τηλεφώνου στην Ελλάδα την οποία ανέπτυξαν και προσφέρουν στους πελάτες τους η Vodafone και η Alpha Bank. Το κινητό πορτοφόλι εξασφαλίζει στους πελάτες των Vodafone και Alpha Bank ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές με χρήση του smartphone τους, αξιοποιώντας τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία NFC (Near Field Communication).  Ο χρήστης αρκεί να πλησιάσει το κινητό του τηλέφωνο, σε απόσταση 5 περίπου εκατοστών, στον ειδικό αναγνώστη του τερματικού αποδοχής καρτών με το σήμα contactless και η συναλλαγή ολοκληρώνεται με ασφάλεια σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή Tap ´n Pay προϋποθέτει τη χρήση ειδικής Vodafone SIM κάρτας κινητού τηλεφώνου.

Παράλληλα, το “Vodafone for hotels” είναι μια online υπηρεσία – με εφαρμογή και για το κινητό – που παρέχει τα εργαλεία που χρειάζονται μικρά ξενοδοχεία και επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων για την καθημερινή τους λειτουργία, όπως αναλυτικό πλάνο κρατήσεων, εργαλεία διαχείρισης διαθεσιμότητας και πελατολογίου καθώς και προγραμματισμό εργασιών.

Related Posts