Η EMC ενισχυει τη λυση VSPEX

H EMC ανακοίνωσε ότι η γκάμα EMC VSPEX Proven Infrastructure εμπλουτίζεται, προκειμένου οι 18 ολοκληρωμένες λύσεις VSPEX, από τις οποίες οι 4 είναι εντελώς νέες, να αξιοποιούν τα χαρακτηριστικά των νέων EMC VNX, αλλά και μια σειρά πρόσθετες δυνατότητες όσον αφορά την προστασία των δεδομένων.

Χάρη στην ενσωμάτωση των νέων VNX 5400, 5600 και 5800, η απόδοση των λύσεων VSPEX βελτιώνεται, καθώς είναι πλέον εφικτή η υποστήριξη μέχρι και 1000 εικονικών servers, αριθμού διπλάσιου από τον αντίστοιχο οποιουδήποτε προγενέστερου VSPEX configuration. Οι νέες λύσεις VSPEX και η τεχνολογία VNX κάνουν τη μετάβαση προς το cloud ακόμη πιο γρήγορη και απλή υπόθεση, ενώ η δυνατότητα ορισμού περισσότερων VMs ανά σύστημα διευκολύνει τους διαχειριστές σε επίπεδο σχεδιασμού, διαστασιολόγησης (sizing) και παραμετροποίησης.

Οι δεκαοκτώ νέες και αναβαθμισμένες αρχιτεκτονικές VSPEX, οι οποίες αντιπροσωπεύουν συνηθισμένα και δημοφιλή configurations, αξιοποιούν τις δυνατότητες των νέων συστημάτων VNX, καθώς και μια σειρά προηγμένων δυνατοτήτων data protection.

Η αναβάθμιση αφορά τα εξής συστήματα αναφοράς:

• Το VSPEX for Citrix end user computing αναβαθμίζεται με το Citrix XenDesktop 7 – Η διάθεση του αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2013.

• Το VSPEX with Avamar 7 και τα νέα συστήματα Data Domain DD2500 και DD4200 αποκτούν περισσότερες δυνατότητες σε επίπεδο data protection – Η γενική διαθεσιμότητα τοποθετείται μέχρι το τέλος του 2013.

• Το VSPEX for VMware private cloud αναβαθμίζεται με το VMware vSphere 5.5 – Διαθέσιμο μέσα στο Σεπτέμβριο, ανάλογα με τη γενική διαθεσιμότητα του VMware vSphere 5.5.

• Το VSPEX for VMware end user computing αναβαθμίζεται με το VMware Horizon View 5.2 – Η διάθεση του αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2013.

• VSPEX for virtualized Microsoft SQL Server 2012 και VSPEX for virtualized Oracle 11g – Διαθέσιμα.

• VSPEX for virtualized Microsoft Sharepoint 2013 και VSPEX for virtualized Microsoft Exchange 2013 – Η διάθεση τους αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2013.

Τέσσερα νέα configurations για δύο νέες ολοκληρωμένες λύσεις αναφοράς φέρνουν τους πελάτες πιο κοντά στα πλεονεκτήματα του VSPEX:

• End User Computing – Τρία νέα VSPEX configurations για end user computing σε περιβάλλον Citrix XenDesktop 7 on Microsoft Hyper-V – Η διάθεσή τους αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2013.

• Continuous Replication – VSPEX Proven Infrastructure για συνεχές replication δεδομένων μέσω RecoverPoint – Η διάθεση του αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2013.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.

Related Posts