20.8 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Νέα cloud υπηρεσία για ΜμΕ από την Interworks

Μία νέα λύση στη γκάμα των IaaS προϊόντων της προσέθεσε η Interworks.cloud. Πρόκειται για την υπηρεσία Cloud VPS (Virtual Private Server), η οποία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια ενός exclusive webinar, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή συνεργατών της Interworks.cloud από την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

H Cloud VPS είναι υπηρεσία η οποία απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες με συγκεκριμένες ανάγκες (sites, λογιστικά προγράμματα, μεσαία προγράμματα εμπορικής διαχείρισης, κ.α.).  Πρακτικά, οι Virtual Private Servers διευκολύνουν την άμεση μετάβαση των εφαρμογών του πελάτη από την υφιστάμενη  επιτόπου ΙΤ υποδομή του, στο cloud με όλα τα οφέλη που αυτή συνεπάγεται για αυτόν.

 

Με εύκολη ενεργοποίηση, χωρίς πολύπλοκες παραμετροποιήσεις, με άμεση πρόσβαση στο Internet και κυρίως, με την δυνατότητα ενεργοποίησης των επιθυμητών πόρων οι οποίοι θα χρησιμοποιούνται, η υπηρεσία Cloud VPS αποτελεί κατάλληλη λύση για όσες επιχειρήσεις θέλουν να ξεφύγουν από την υποχρέωση για αγορά και συντήρηση συστημάτων για να καλύψουν τις ΙΤ ανάγκες τους.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Πιστοποίηση ασφάλειας για το Cloud Data Center της Interworks

Kitriniaris

Safe Profile: Λύση για τη διατήρηση απόρρητου στο Facebook

Kitriniaris

EliteBook 1030: Η νέα πρόταση της HP

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα