18.8 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Νέο TCP και νέα εποχή για τα smartphones

Η έλευση των smartphones άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο της τεχνολογίας. Η αγορά πλέον κατακλύζεται από συσκευές που καλύπτουν μια ποικιλία αναγκών, τόσο σε consumer όσο και σε enterprise επίπεδο, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για το κανάλι. Το θετικό είναι πως τα smartphones δεν περιορίζονται απλά στην ενσωμάτωση καινοτομικής τεχνολογίας και χαρακτηριστικών «αιχμής», αλλά έχουν περάσει σε φάση… ενηλικίωσης.

 

Όλα αυτά αποδεικνύουν πως πρόκειται για ένα χώρο που προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες στο δίκτυο συνεργατών για διαφοροποίηση, διάθεση νέων υπηρεσιών και βελτίωση των margins, όπως θα μπορέσετε να διαβάσετε στο 39ο τεύχος του Tech Channel Partner.

 

Στο ίδιο τεύχος θα μάθετε τα πάντα για τον νέο θεσμό δημιουργεί η Microsoft Ελλάς, με τη διοργάνωση του πρώτου ετήσιου Microsoft Summit 2015, ενός συνεδρίου που απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους συνεργάτες της εταιρείας, και στο οποίο η Microsoft αποκάλυψε τα σχέδιά της για το μέλλον, δείχνοντας τον δρόμο και στο κανάλι.
Φυσικά, το Tech Channel Partner δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τέτοιο γεγονός, και συμμετείχε ενεργά προωθώντας την εκδήλωση ως χορηγός επικοινωνίας, παίρνοντας live συνεντεύξεις από τους παρευρισκόμενους (στελέχη της Microsoft αλλά και συνεργάτες της εταιρείας), και μεταδίδοντας ζωντανά τις εξελίξεις.
Στο 39ο τεύχος του Tech Channel Partner θα μπορέσετε ακόμα να διαβάσετε:
– Τα όσα συνέβησαν στην εταιρική εκδήλωση που διοργάνωσε η Lexmark στη Λευκωσία, με κύριο θέμα την κεντρική διαχείριση εγγράφων.
– Η Intel, όπως όλα δείχνουν, παύει να είναι πλέον να είναι αποκλειστικά μια εταιρεία κατασκευής επεξεργαστών υπολογιστών. Αυτό προκύπτει από τις πρόσφατες δηλώσεις το chief executive της εταιρείας, o Brian Krzanich, σύμφωνα με τις οποίες η Intel επικεντρώνει σε 3 στόχους ανάπτυξης: Τα data centers, το Internet of Things και την αναπτυσσόμενη αγορά των μνημών.
– Πρόσφατα, επισκέφθηκε τη χώρα μας ο Marek Swierad, αντιπρόεδρος της Oracle για τις πωλήσεις συστημάτων στην περιοχή της ανατολικής Ευρώπης, και το Tech Channel Partner δεν έχασε την ευκαιρία να τον συναντήσει και να συζητήσει μαζί του για… όλα!
– Το portfolio της Elo διευρύνεται με νέα προϊόντα touch – POS, all-in-one PCs και οθόνες αφής αποτελούν τις προτάσεις της εταιρείας. Ο business development manager, Mario Maggi Perez, μίλησε στο TCP για τις νέες ευκαιρίες και προκλήσεις.
– Πέντε νέα εργαλεία για φορητές συσκευές και πολυλειτουργικά μηχανήματα ανέπτυξε η Xerox, τα οποία καθιστούν ακόμη πιο εύκολο για τους εργαζόμενους που δουλεύουν απομακρυσμένα (mobile workers) να αναπαράγουν τις ίδιες ροές εργασίας που χρησιμοποιούν και στο γραφείο.
– Για το επόμενο βήμα του mobility στις επιχειρήσεις, δια χειρός Regate.
– Για το DC Hotel, την πρόταση της Data Communication για τον ξενοδοχειακό κλάδο.
– Για το πώς αντιμετωπίζει ο Γιώργος Μαρκατάτος, διευθύνων σύμβουλος της REGATE, την έλλειψη προσωπικού χρόνου, όπως μας αποκαλύπτει μέσα από τη στήλη Channel Manager.

 

Φυσικά δεν λείπουν τα νέα για τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Αυτά και άλλα πολλά στο link που ακολουθεί παρακάτω

 

Καλή σας ανάγνωση.

 

Tech Channel Partner 39

Σχετικά άρθρα

Intracom: Νέα εφαρμογή για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους

Kitriniaris

Έργο MPS από την CPI στην Befon

Giorgos Athanassiadis

LG OneQuick Works: Η απαραίτητη προσθήκη σε μια αίθουσα συνεδριάσεων

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα