13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Ψηφιακοί λογαριασμοί στο cloud με τη βοήθεια της SoftOne

Η SoftOne παρουσίασε την cloud υπηρεσία ECOS E-Statement, μία λύση παραγωγής και ηλεκτρονικής παράδοσης αναλυτικών λογαριασμών πελατών.

Εντασσόμενη στη νέα σειρά λύσεων αυτοματοποίησης “ECOS” (που περιλαμβάνει επίσης τις υπηρεσίες E-Invoicing και EDI), η υπηρεσία E-Statement αποβάλλει την πολυπλοκότητα από την καθημερινή λειτουργία κάθε επιχείρησης, βοηθώντας την να περιορίσει το κόστος της μέσα από τη δραστική μείωση του όγκου του χρησιμοποιούμενου χαρτιού.

 

Λειτουργώντας στα data centers της πλατφόρμας Azure της Microsoft, η λύση ECOS E-Statement επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση να δημιουργήσει και να αποστείλει πλήθος λογαριασμών και καταστάσεων (και μάλιστα πολλών σελίδων) στους πελάτες της, απευθείας από το σύστημα λογισμικού ή τιμολόγησής της.

 

Με προηγμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά, όπως προσαρμογή της εμφάνισης του λογαριασμού στις απαιτήσεις του εκδότη, ευέλικτη παράδοση, ενσωμάτωση διαφημίσεων κα., καθώς και απεριόριστες δυνατότητες αποθήκευσης στο cloud, το ECOS E-Statement αυτοματοποιεί τη διαδικασία διαχείρισης των λογαριασμών των πελατών κάθε επιχείρησης, συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

 

Ταυτόχρονα, παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη-παραλήπτη ενός λογαριασμού να δει, να κατεβάσει (ή ακόμη και να εκτυπώσει) οποιοδήποτε λογαριασμό επιθυμεί, τη στιγμή ακριβώς που το επιθυμεί, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής.

Σχετικά άρθρα

Το Business Cloud πάει για “shopping”

Kitriniaris

Συνάντηση ΣΕΠΕ με τον Υπουργό Οικονομικών για την ηλεκτρονική τιμολόγηση

Kitriniaris

Μία ακόμη συνεργασία με βάση το Soft1 Cloud ERP

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα