21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Χέρι, χέρι Apple και Cisco για τα “μάτια” των επιχειρήσεων

Καθώς επιχειρήσεις και οργανισμοί δείχνουν πλέον πρόθυμοι να υιοθετήσουν το mobility ως θεμελιώδες στοιχείο της λειτουργίας τους, οι τεχνολογικοί κολοσσοί σπεύδουν να πάρουν έγκαιρα θέση σε μια αγορά δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τελευταίο παράδειγμα της συγκεκριμένης τάσης η ανακοινωθείσα συνεργασία μεταξύ Apple και Cisco στο πλαίσιο της οποίας οι iOS συσκευές και εφαρμογές θα καταστούν συμβατές με τις λύσεις της Cisco.

 

Εργαλεία collaboration όπως τα Cisco Spark, Telepresence και WebEx θα γίνουν πιο «φιλικά» στις iOS συσκευές, έχοντας ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος «που θα δώσει στις επιχειρήσεις τα εργαλεία για να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητά τους χρησιμοποιώντας τις συσκευές μας» τόνισε ο Tim Cook σε δήλωσή του, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.

 

Η συμφωνία είναι σημαντική και για τα δύο μέρη, αλλά κυρίως για την Apple η οποία ενισχύει τις προσπάθειές της να προσεγγίσει τους επιχειρηματικούς χρήστες. Ήδη η πρώτη ανάλογη συνεργασία έγινε πέρυσι με την IBM.

 

Επιπλέον φημολογείται ότι η Apple συνεργάζεται με περισσότερες από 40 εταιρείες τεχνολογίας προκειμένου να φτιάξει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα επιχειρηματικών λύσεων για το iPad.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Kaspersky: Νέα πακέτα υπηρεσιών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Giorgos Athanassiadis

Cisco: Η διακίνηση δεδομένων μέσω IP θα τριπλασιαστεί ως το 2017

Kitriniaris

Uni Systems: Μετατροπή εφαρμογών σε enterprise mobility

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα