24.5 C
Athens
16/04/2024
Biztech

Υψηλή βαθμολογία για τα προϊόντα της Kaspersky

Η Kaspersky Lab βρέθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στην κορυφή του δείκτη TOP3, ο οποίος μετρά συνολικά τις επιδόσεις 100 και πλέον παρόχων λύσεων ασφάλειας που έλαβαν μέρος σε διάφορες συγκριτικές δοκιμές εταιρικών και καταναλωτικών προϊόντων, αλλά και λύσεων για φορητές συσκευές.

 

 

Τα προϊόντα της Kaspersky Lab βρέθηκαν τις περισσότερες φορές στις τρεις πρώτες θέσεις σε σύγκριση με τα προϊόντα οποιουδήποτε άλλου παρόχου σε ολοκληρωμένες ανεξάρτητες δοκιμές καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015. Για την ανάπτυξη του δείκτη, λαμβάνονται υπόψη δοκιμές μόνο από αναγνωρισμένα και ανεξάρτητα εργαστήρια, των οποίων η μεθοδολογία είναι διαφανής και σαφής, όπως το AV-Comparatives, το AV-TEST, η Dennis Technology Labs, η MRG Effitas κ.α. Οι δοκιμές αξιολογούν όλες τις τεχνολογίες προστασίας έναντι γνωστών, άγνωστων και προηγμένων απειλών.

Kaspersky_Lab_TOP3_2015-1

Στη μέτρηση TOP3, κάθε πάροχος λαμβάνει μια βαθμολογία που βασίζεται στον αριθμό των φορών που βρέθηκε στις τρεις πρώτες θέσεις των αξιολογήσεων, σε συνάρτηση με τον αριθμό των δοκιμών στις οποίες έχει συμμετάσχει. Τα προϊόντα της Kaspersky συμμετείχαν σε 94 ανεξάρτητες δοκιμές κατά τη διάρκεια του 2015 και κατέλαβαν την πρώτη θέση σε 60 από αυτές. Τα προϊόντα της Kaspersky Lab πέτυχαν επίσης το υψηλότερο ποσοστό εμφάνισης στις τρεις πρώτες θέσεις των δοκιμών από οποιονδήποτε άλλο προμηθευτή (82%).

 

Σχετικά άρθρα

Η devolo στη διεθνή έκθεση ELEC.TEC 2020

Giorgos Athanassiadis

Νέα σειρά premium PC monitors από την LG

Giorgos Athanassiadis

“Εταιρεία της χρονιάς” η Logicom Solutions

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα