13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Τρεις νέες προσθήκες 27 ιντσών στη σειρά Ε της Philips

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, παρουσίασε τρεις νέες οθόνες Philips της σειράς οθονών E-line. Με τίτλο σειράς E9, τα τρία αυτά μοντέλα διαθέτουν διαγώνιο 27 ιντσών, στενό πλαίσιο και τεχνολογία Ultra-Wide Color για ρεαλιστικά γραφικά από οποιαδήποτε γωνία θέασης για ακόμα περισσότερη άνεση στο σπίτι και το γραφείο.

 

Τα νέα μοντέλα της σειράς E9 της Philips διαθέτουν ανάλυση Full HD, IPS LED panel και γωνίες θέασης 178/178, ενώ χάρη στην τεχνολογία Ultra-Wide Color οι οθόνες εμπλουτίζονται με μια ευρεία γκάμα χρωμάτων για βαθύτερα, πιο λαμπερά και φυσικά χρώματα. Επιπλέον, οι οθόνες αυτές είναι ξεκούραστες στα μάτια χάρη στη τεχνολογία Flicker-Free, η οποία ρυθμίζει τη φωτεινότητα και περιορίζει το τρεμόπαιγμα, ενώ η λειτουργία LowBlue Mode της Philips χρησιμοποιεί ένα έξυπνο λογισμικό για τη μείωση του επιβλαβούς μικρού μήκους κύματος μπλε φωτός.

 

Κομψός σχεδιασμός και εργονομία

Οι οθόνες E9 συνεχίζουν την παράδοση του έξυπνου σχεδιασμού της σειράς Philips E-line. Με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και κομψή μεταλλική βάση, τα τρία μοντέλα οθονών 27 ιντσών, με ένα εξαιρετικά στενό πλαίσιο 9,94 χιλ., είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία AMD FreeSync που συγχρονίζει το χρόνο ανανέωσης της οθόνης στο GPU frame render επιτυγχάνοντας μια ομαλή και αβίαστη εμπειρία gaming. Οι οθόνες διαθέτουν επίσης, εξαιρετικά στενά πλαίσια για λιτή εμφάνιση και για όσο το δυνατό λιγότερη απόσπαση της προσοχής, καθιστώντας τες ιδανικές για το στήσιμο πολλαπλών οθονών ή διαφορετικών κλίσεων, καθώς επίσης και μια ευρεία γκάμα χρήσεων από γραφική σχεδίαση έως επαγγελματικές εφαρμογές και gaming.

 

Εύκολη συνδεσιμότητα

Οι τρεις οθόνες της σειράς E9 διαθέτουν είσοδο HDMI, ενώ το μοντέλο 276E9QJAB εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη άνεση και συνδεσιμότητα, καθώς προσφέρει μια σύνδεση DisplayPort για εξαιρετικά γρήγορη προβολή εικόνας και ρυθμού ανανέωσης, όπως επίσης ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία.

Σχετικά άρθρα

Η Iron Mountain γιορτάζει 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά

Giorgos Athanassiadis

Το LG OneQuick Works έλαβε πιστοποίηση Zoom

Giorgos Athanassiadis

Νέες βιομηχανικές εφαρμογές από τη Siemens

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα