16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Microsoft: Έργο για ελληνική τράπεζα

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα με εννέα υποκαταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και της Βορειοδυτικής Ελλάδας, αποτελεί την πρώτη τράπεζα πανελλαδικά που εφάρμοσε την υπηρεσία “Video Customer Service” για τους πελάτες της, μέσω εργαλείου Skype for Business της Microsoft. Στόχος της τράπεζας, ήταν να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του e-banking να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εξ ’αποστάσεως, προφέροντας παράλληλα την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα της προσωπικής εξυπηρέτησης.

 

Η υλοποίηση του έργου ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2015 και ολοκληρώθηκε μέσα σε δύο μήνες. Η καινοτόμα είναι προς το παρόν διαθέσιμη στους χρήστες της υπηρεσίας e-banking, ενώ σταδιακά σκοπεύει να καλύψει και τις ανάγκες των ιδιωτών και επιχειρηματιών πελατών της τράπεζας.

 

Ο κυριότερος παράγοντας που οδήγησε την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στην υιοθέτηση του Skype for Business, ήταν να καλύψει την ανάγκη που εντόπισε στην αγορά για προσβάσιμες υπηρεσίες εξ’ αποστάσεως, με το πλεονέκτημα της άμεσης διαπροσωπικής εξυπηρέτησης από εξειδικευμένο προσωπικό. Σε συνέχεια της αξιολόγησης της εγκατάστασης του Skype for Business στην υπηρεσία “Video Customer Service”, οι πελάτες έχουν αμεσότερη, ευκολότερη και αποδοτικότερη επικοινωνία και εξυπηρέτηση από τα στελέχη της τράπεζας.

 

Πιο συγκεκριμένα, μπορούν πλέον να επικοινωνούν μέσω οποιασδήποτε συσκευής υποστηρίζει την εφαρμογή Skype for Business, να πραγματοποιούν συνομιλίες και βιντεοκλήσεις μέσω διαδικτύου, χωρίς τηλεφωνική χρέωση, παρέχοντας παράλληλα την απαραίτητη ασφάλεια στην επικοινωνία μεταξύ των χρηστών αντικαθιστώντας παραδοσιακά συστήματα όπως Phone Banking ή ακόμα και το Internet Banking για σύνθετες συναλλαγές.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Η gaming συνεργασία AGON by AOC και Red Bull συνεχίζεται και το 2023

Giorgos Athanassiadis

Cosmos Business Systems: 30 χρόνια και συνεχίζει δυναμικά

Η Cosmos εξοπλίζει το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα