24.5 C
Athens
16/04/2024
Biztech

Το Tech Channel Partner 49 είναι… all-in-one

Ενώ η αγορά των υπολογιστών γενικότερα περνά κρίση με τα laptop να έχουν προσπεράσει τα παραδοσιακά desktop PCs, οι κατασκευαστές σκέφτονται νέους τρόπους να ανανεώσουν το χώρο. Τα all-in-one PCs έρχονται με νέα δυναμική για να αποτελέσουν τη μετεξέλιξη του desktop PC ή καλύτερα αυτού που ονομάζουμε home υπολογιστή, αφού λόγω design και δυνατοτήτων αποτελούν μιας πρώτης τάξης επιλογή.

 

Στο νέο αυτό ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο του computing, τα συστήματα all-in-one αποκτούν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία πώλησης για το κανάλι. Προσφέρουν δυνατότητες επιπέδου desktop PC με την ευχρηστία laptop, ευκολία στην εγκατάσταση χωρίς καλώδια, μεγάλες οθόνες (αφής σε κάποιες περιπτώσεις) και πανέμορφο design.

Στο αφιέρωμα του Tech Channel Partner, για το τεύχος Δεκεμβρίου καλύπτουμε όλο το φάσμα της αγοράς του all-in-one computing παρουσιάζοντας τεχνολογίες, τάσεις και συσκευές, ούτως ώστε βοηθήσουμε τους συνεργάτες να προετοιμαστούν κατάλληλα, για να αξιοποιήσουν την ευκαιρία.

 

Στο νέο τεύχος του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να διαβάσετε:

 

 

Από το καλό στο… καλύτερο για την HPE

Με αφορμή το κλείσιμο του οικονομικού έτους αλλά και την προετοιμασία για τη νέα χρονιά, το Tech Channel Partner μίλησε με τον «άνθρωπο του καναλιού» της Hewlett Packard Enterprise Hellas, Ανδρέα Γερακανάκη.

 

H Xiaomi στην Ελλάδα από την Quest

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε η Quest, ανακοινώνοντας την επίσημη συνεργασία της με την Xiaomi για τη διάθεση των προϊόντων της τελευταίας στην ελληνική αγορά.

 

 

REVIEWS: HP OfficeJet Pro 6970 All-in-One & TP-Link AV2000 Powerline Starter Kit

 

Όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 

 

Αυτά και ακόμα περισσότερα στο τεύχος 49 του Tech Channel Partner.

 

Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος παρακάτω:

 

Διαβάστε το τεύχος online σε πλήρη οθόνη

Ή κατεβάστε το από εδώ: Tech Channel Partner 49

Καλή σας ανάγνωση.

Σχετικά άρθρα

Πάνω από τις μισές ελληνικές εταιρείες διαθέτουν ολοκληρωμένη στρατηγική ασφάλειας

Giorgos Athanassiadis

Mε νέο smartphone η Lenovo γλυκοκοιτάζει τις διεθνείς αγορές

Kitriniaris

Από τη Lamda Hellix στην Digital Realty – συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Μπεχράκη

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα