21.4 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Το TCP 60 προτείνει: Ώρα για SMB printing!

Ο εκτυπωτής παραμένει στην κορυφή της λίστας εξοπλισμού κάθε επιχείρησης ανεξαρτήτως κλάδου. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες σε ό,τι αφορά το κομμάτι του printing. Άλλοι χρειάζονται απαραίτητα ένα MFP, ενώ άλλοι ικανοποιούνται με ένα μονόχρωμο μηχάνημα που να μπορεί να «βγάζει» αδιαμαρτύρητα χιλιάδες σελίδες το μήνα.

Για άλλες εταιρείες η ποιότητα του χρώματος παίζει πρωτεύοντας ρόλο, ενώ για κάποιες άλλες, το mobile και το cloud printing είναι πρώτη προτεραιότητα.

 


 

FOCUS ON

SMB printing

 

Πλέον, έχουμε φθάσει στο σημείο της ωριμότητας για τις SMBs, οι οποίες μπορούν πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά να εντάξουν στις τάξεις τους λύσεις εκτύπωσης, κάτι που μέχρι πρότινος θεωρούνταν αποκλειστικό προνόμιο μεγαλύτερων επιχειρήσεων.

Σε κάθε περίπτωση, ο ρόλος των συνεργατών παραμένει καίριος, καθώς θα διαφωτίσει τον πελάτη με την τεχνογνωσία του, καθοδηγώντας τον σχετικά με τις υπάρχουσες λύσεις, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του. Ταυτόχρονα θα τον πληροφορήσει σχετικά με τις νέες τάσεις και τα δεδομένα στον χώρο του printing.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ

Μικρά τα ποσοστά χρήσης social media και cloud από τις επιχειρήσεις

Αν και οι μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρήσεων αξιοποιεί υπολογιστές και websites, σχεδόν οι μισές αξιοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα και πολύ λίγες το cloud. Από τα αντίστοιχα ποσοστά που εμφανίζονται στην έρευνα, είναι προφανές σε ποια σημεία πρέπει να εντείνει τις προσπάθειές του το κανάλι των συνεργατών και ποιες ευκαιρίες να αξιοποιήσει. Υπηρεσίες cloud, ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές και συμβουλευτικές υπηρεσίες θα πρέπει να βρίσκονται πρώτες στη λίστα.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ

Η εμπιστοσύνη το βασικό κριτήριο επιλογής προμηθευτή

Πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι τρεις στις τέσσερις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται τους προμηθευτές λύσεων πληροφορικής και τεχνολογίας ως ζωτικής σημασίας εργαλείο για την επιχείρησή τους.

 

REVIEWS

 

Vero V131 Pro: Το δεξί χέρι του επαγγελματία

Λεπτό, ελαφρύ και ισχυρό laptop που απευθύνεται στον επαγγελματία που θέλει ένα αξιόπιστο μηχάνημα πάντα μαζί του.

 

Epson EcoTank ITS L6160: Το InkTank System γίνεται EcoTank ITS

Η καινούρια σειρά εκτυπωτών της Epson έχει νέα πιο βολική και εργονομική σχεδίαση με τα δοχεία των μελανιών InkTank να τοποθετούνται πλέον εντός του εκτυπωτή, ενώ αλλάζει και ο τρόπος γεμίσματος. Τον προηγούμενο μήνα δοκιμάσαμε έναν εκπρόσωπο της συγκεκριμένης σειράς που απευθύνεται για χρήση στο σπίτι και το μικρό γραφείο.

 


 

 

Στο τεύχος 60 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να δείτε όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος παρακάτω:

 

 

Ή κατεβάστε το από εδώ: Tech Channel Partner 60

Καλή σας ανάγνωση.

Σχετικά άρθρα

Τα smartphones “σκοτώνουν” τα SMS

Kitriniaris

Microsoft-Dell: ένας ονειρικός γάμος;

Kitriniaris

Νέα πιστοποίηση για τη SiEBEN

dmallas

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα