13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Το TCP 54 κάνει… παιχνίδι

Η αγορά με την μεγαλύτερη ανάπτυξη είναι τα gaming αξεσουάρ και περιφερειακά. Οι gamers επιλέγουν να φτιάχνουν μόνοι τους τα μηχανήματά τους επειδή αυτό τους δίνει μεγαλύτερο έλεγχο, περισσότερες επιλογές και βεβαίως απεριόριστες δυνατότητες αναβάθμισης.

Στο αφιέρωμα του Tech Channel Partner, για το τεύχος Μαΐου 2017 καλύπτουμε διεξοδικά την αγορά των gaming περιφερειακών, εξετάζουμε τις διαθέσιμες λύσεις, αλλά και τις τάσεις της τεχνολογίας στο χώρο.

 


 

FOCUS ON

Gaming accessories: Πρώτα, στο “παιχνίδι” της ανάπτυξης!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το gaming κινεί τα νήματα στο χώρο του computing. Η αγορά με την μεγαλύτερη ανάπτυξη είναι τα gaming αξεσουάρ και περιφερειακά. Εκείνο που πρέπει να αντιληφθούν οι συνεργάτες είναι πως όταν πρόκειται για την απόλυτη gaming εμπειρία, τα περιφερειακά για τον gamer είναι κάτι περισσότερο από απλές χρηστικές συσκευές.

 

 

Στο  τεύχος 54 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να διαβάσετε:

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Μεγάλη επένδυση στη Θεσσαλονίκη με τη σφραγίδα της Xerox

Η εταιρεία LK Printing εγκατέστησε το έγχρωμο παραγωγικό σύστημα Xerox iGen5, πολλαπλασιάζοντας με την επένδυση αυτή τις εκτυπωτικές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Enterprise mobility στην πράξη

Η νέα προσέγγιση της Regate βάζει σε πρώτο πλάνο τους συνεργάτες, κάτι που θα την βοηθήσει να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο όπως μας εξηγεί ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας Γιώργος Τσατσάκος

 

ΝΕΑ & ΤΑΣΕΙΣ: Ολοκληρώθηκε το δεύτερο Microsoft Summit

Η Microsoft Hellas πραγματοποίησε για δεύτερη χρονιά, το συνέδριο Microsoft Summit, με θέμα “Digitize.Disrupt.Drive”, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Το TCP ήταν εκεί.

 

REVIEWS

Αυτό το μήνα δοκιμάζουμε το  EnGenius EWS310AP access point.

 

Όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Αυτά και ακόμα περισσότερα στο τεύχος 54 του Tech Channel Partner.

 

Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος παρακάτω:

 

Ή κατεβάστε το από εδώ: Tech Channel Partner 54

Καλή σας ανάγνωση.

Σχετικά άρθρα

SAP Hellas: Αναζητώντας τους ηγέτες του αύριο

Channel-Manager

Νέος εκτυπωτής dye sublimation από την Epson

Kitriniaris

Δύο «Red Dot Award 2021» για τις νέες κάμερες παρακολούθησης της D-Link

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα