16.3 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Το Soft1 Cloud ERP είναι στη “μόδα”

Η Sarah Lawrence , μία από τις πλέον επώνυμες εταιρείες σχεδίασης, παραγωγής και διάθεσης γυναικείων ενδυμάτων στην ελληνική αγορά, επέλεξε την έκδοση λογισμικού Soft1 Open Enterprise για την ολοκληρωμένη υποστήριξη των business διαδικασιών της.

Υιοθετώντας τη λύση της SoftOne για ένα μοντέλο μηχανογράφησης στο Cloud, η Sarah Lawrence εξασφάλισε τη real-time διασύνδεση του δικτύου των 36 σημείων πώλησης των προϊόντων της, απαλλασσόμενη αυτομάτως από κάθε κόστος διαμόρφωσης και συντήρησης δαπανηρών υποδομών. Οι ενσωματωμένες Web και Mobile εφαρμογές της έκδοσης, ικανοποιούν πλήρως τις αυξανόμενες ανάγκες “επιχειρησιακής φορητότητας”, επιτρέποντας στα στελέχη της επιχείρησης να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες -ακόμη κι εκτός γραφείου- με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής.

Η λειτουργικότητα του συστήματος παρέχει στη Sarah Lawrence τη δυνατότητα αποτελεσματικής οργάνωσης και ελέγχου κρίσιμων λειτουργιών όπως η αναπαραγγελία πρώτων υλών και ο υπολογισμός αναλώσεων, η μεταποίηση/παραγωγή προϊόντων από τρίτους προμηθευτές, καθώς και η λεπτομερής καταγραφή των κινήσεων της αποθήκης. Η αυτοματοποιημένη διαχείριση προσφέρει στην επιχείρηση σημαντική εξοικονόμηση χρόνου κατά τη διεκπεραίωση πολύπλοκων διαδικασιών, περιορίζοντας δραστικά την πιθανότητα εμφάνισης λαθών.

Σχετικά άρθρα

H Canon παρουσιάζει τους νέους εκτυπωτές παραγωγής imagePROGRAF TX Series

Giorgos Athanassiadis

PC Systems: Aπορρίφθηκε η συμφωνία εξυγίανσης με τους πιστωτές

Kitriniaris

Η Info Quest Technologies αρωγός της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής Κορασίδων

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα