20.7 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Το MyManager Club διαχειρίζεται το Deree Athletic Club

Η Qualisys Software εγκατέστησε το λογισμικό MyManager Club σε θέσεις εργασίας στη γραμματεία και στον υπεύθυνο αθλητισμού στο Deree Athletic Club, οι οποίες αλληλεπιδρούν και ανταλλάσσουν στοιχεία διαμέσου του συστήματος.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης συνδρομών και συμβολαίων με πολλαπλά μέλη, για γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής – αδυνατίσματος, αθλητικά κέντρα, spa, yoga studio, personal training, club μελών. Επιπροσθέτως, παρέχει ολοκληρωμένες και ευέλικτες λειτουργίες για την καταγραφή των πελατών, με πληθώρα στοιχείων (πακέτα συνδρομών, συμβόλαια και παροχές, εκπτώσεις, προγραμματισμό ραντεβού. Επίσης παρέχει οικονομική διαχείριση, προγραμματισμό πληρωμών – εισπράξεων διαχείριση πωλητών και στατιστική παρακολούθηση.

Μάλιστα, για την άμεση καταγραφή της εισόδου των πελατών, η εφαρμογή μπορεί να συνδεθεί με βιομετρικό αισθητήρα αναγνώρισης ή barcode. Μετά την αναγνώριση του πελάτη, μπορούν να εμφανιστούν τα ραντεβού και οι ενημερώσεις του.

Τέλος, το MyManager Club παρέχει εξειδικευμένες λειτουργίες παρακολούθησης προόδου των πελατών με σωματομετρικά στοιχεία (ύψος, βάρος) και προγράμματα ασκήσεων.

 

Οι υπεύθυνοι του αθλητικού τμήματος του Deree – The American College of Greece δηλώνουν πλήρως ικανοποιημένοι από το MyManager Club το οποίο ως σύγχρονο και εύκολο στη χρήση λογισμικό, καλύπτει πλήρως τις καθημερινές ανάγκες του κέντρου. Συγκεκριμένα, η γραμματεία καταχωρεί τα στοιχεία κάθε νέου μέλους, την αθλητική ακαδημία ή το πρόγραμμα επιλογής και την συνδρομή. Στην καρτέλα των μελών εμφανίζονται και οι οικονομικές κινήσεις, με δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης και δημιουργίας αναφορών, ενώ στο ημερολόγιο, καταγράφονται και προγραμματίζονται οι αθλητικές τους δραστηριότητες.

 

Σχετικά άρθρα

24 βραβεία καινοτομίας η LG λίγο πριν την CES 2022

Giorgos Athanassiadis

Οι προβλέψεις της IDC για την παγκόσμια βιομηχανία IT

Giorgos Athanassiadis

Νέα εταιρική ταυτότητα για τη Regate

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα