24.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Το Lenovo Yoga Book στην Ελλάδα

Η Lenovo, επαναπροσδιορίζει τις 2-σε-1 συσκευές και παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά το Yoga Book, εισάγοντας μια νέα εποχή για την κατηγορία.

 

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Lenovo Hellas, οι καινοτομίες και ο συνδυασμός παραγωγικότητας και δημιουργικότητας του νέου Yoga Book παρουσιάστηκαν μέσα από ένα πρωτότυπο video με κεντρικό πρόσωπο τη Τζένη Μπαλατσινού

 

Η διάθεσή του Yoga Book έχει ξεκινήσει στα καταστήματα Γερμανός-Cosmote και σύντομα θα ακολουθήσει σε όλες τις αλυσίδες με προϊόντα τεχνολογίας. Το μοντέλο με Windows 10 Pro, σε χρώμα Carbon Black, διάρκεια μπαταρίας έως και 13 ώρες διατίθεται με τιμή από 699€.

 

 

Χαρακτηριστικά

 

Το Yoga Book έχει διαστάσεις 9,6mm όταν είναι κλειστό, με πάχος μόλις 4,05mm και ζυγίζει 690g. Η διάρκεια της μπαταρίας του ανέρχεται σε 15 ώρες, ενώ το watchband hinge του επιτρέπει να αναδιπλώνει 360 μοίρες. Η οθόνη έχει ανάλυση Full HD και διαγώνιο 10,1 ίντσες, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64GB, επεκτάσιμο με κάρτα μνήμης, 4GB RAM και επεξεργαστή Atom x5.

Είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου και αλουμίνιο.

 

Το πραγματικά καινοτομικό χαρακτηριστικό του Yoga Book είναι η απουσία κανονικού πληκτρολογίου και η αντικατάστασή του από μια μεγάλη επιφάνεια αφής. Η επιφάνεια αυτή ονομάζεται Instant Halo και μετατρέπεται σε πληκτρολόγιο, σημειωματάριο ή επιφάνεια σχεδίασης και ζωγραφικής. Στην περίπτωση αυτή, ό,τι σχεδιάζουμε ή γράφουμε με το ειδικό πενάκι, μεταφέρεται στην οθόνη χάρη στην τεχνολογία Wacom feel IT.

Το εικονικό Instant halo keyboard διαθέτει τεχνολογία απτικής ανάδρασης. Δεν υπάρχουν κανονικά πλήκτρα και εμφανίζεται μόνο όταν το χρειαζόμαστε.

 

lenovo-yoga-book-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%83%ce%b72

 

Σχετικά άρθρα

Ευρωπαϊκή διάκριση για την Intrasoft

Channel-Manager

Τη νέα υπηρεσία “myErgani Live” παρουσίασε η SoftOne

Giorgos Athanassiadis

Οι εταιρείες τεχνολογίας μετακινούν την παραγωγή εγγύτερα στη ζήτηση

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα