16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Το HCM της SAP πηγαίνει… cloud

H SAP ανακοίνωσε την δημιουργία του HCM Bridge to the Cloud, ενός προγράμματος που βοηθάει τους πελάτες της που έχουν ήδη on-premise λύσεις SAP ERP Human Capital Management (HCM) να μεταβούν σε τεχνολογία cloud. Μέσω της παροχής σαφών οδηγιών, προβλέψιμων αποτελεσμάτων, βέλτιστων χρόνων σε ότι αφορά την αξιολόγηση, καθώς και πιο ευέλικτων εμπορικών συμφωνιών, οι υπηρεσίες και τα εργαλεία ψηφιακού μετασχηματισμού του ανθρωπίνου δυναμικού διευκολύνουν τους πελάτες στη μετάβασή τους σε λύσεις SAP SuccessFactors που βασίζονται στο cloud. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι η  πρώτη, μίας σειράς  ανακοινώσεων που δρομολογεί η εταιρεία για το 2018, στοχεύοντας στην ομαλή μετάβαση των on-premise πελατών της προς το cloud.

 

Οι υπηρεσίες και τα εργαλεία του HCM Bridge to the Cloud έχουν σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπουν στους πελάτες να χρησιμοποιούν τα βέλτιστα- προς το συμφέρον των επιχειρήσεών τους – εργαλεία, ενώ παράλληλα προστατεύουν τις υπάρχουσες επενδύσεις τους στον τομέα των λύσεων διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου.

Στο πρόγραμμα HCM Bridge to the Cloud διατίθεται ένα πλήρες σύνολο υπηρεσιών και εργαλείων, ικανό να βοηθήσει κάθε επιχείρηση στην ομαλή μετάβαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών HR που διαθέτει, αναλαμβάνοντας παράλληλα μηδαμινό ρίσκο.

Σχετικά άρθρα

Epsilon Hospitality: Νέα λύση για την διαχείριση συμβολαίων μεταξύ ξενοδοχείων και travel agents

Giorgos Athanassiadis

H Dell παρουσιάζει τη νέα σειρά επαγγελματικών οθονών

Giorgos Athanassiadis

Συγχώνευση της T-Mobile USA με την MetroPCS

dmallas

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα