22.3 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Το Galaxy της SingularLogic στην Foodrinco

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το έργο Galaxy της SingularLogic στην εταιρεία Foodrinco του ομίλου επιχειρήσεων Βυτογιάννη. Η εταιρεία ειδικεύεται στη διανομή τροφίμων και ποτών και ήδη χρησιμοποιεί λειτουργεί τις λύσεις Galaxy ERP & Galaxy CRM, για 25 χρήστες.

Το έργο περιλάμβανε την εγκατάσταση της λύσης, τη μετάπτωση των δεδομένων από το παλαιό σύστημα, την παραμετροποίηση βάσει των ιδιαιτεροτήτων της εταιρείας, την εκπαίδευση των χρηστών και τέλος την παραγωγική λειτουργία όλων των εφαρμογών της λύσης Galaxy. Υλοποιήθηκε δε από τους εξειδικευμένους συμβούλους της System Soft, θυγατρικής εταιρείας της SingularLogic.

 

Λειτουργώντας τη λύση Galaxy σε όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας, η Foodrinco ικανοποιεί τις προσδοκίες της για ενιαία παρακολούθηση των εταιρειών του ομίλου, πλήρη υποστήριξη των εσωτερικών διαδικασιών για την λήψη και εκτέλεση παραγγελιών, αυτόματη διασύνδεση με τα υποσυστήματα διαχείρισης αποθηκών (WMS) και δρομολόγησης, διαδικασίες εγκρίσεων, παρακολούθηση δαπανών σε πολλαπλά κέντρα κόστους. Παράλληλα αξιοποιεί την εκτεταμένη και αναλυτική παρακολούθηση προϋπολογισμών, των εμπορικών πολιτικών των πελατών, των ειδικών συμφωνιών και του cash flow της.

Σχετικά άρθρα

Η αγορά υπολογιστών επιστρέφει στην ανάπτυξη και στα προ πανδημικά επίπεδα

Giorgos Athanassiadis

Μικρή η business χρήση social media και cloud

Public Group & Endeavor Greece: Εκδήλωση για το omni retail και την επιχειρηματικότητα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα