20.7 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Το Entersoft Business Suite αποκτά διεθνές κύρος

Μία διεθνούς κύρους πιστοποίηση που ανοίγει επιπλέον ευκαιρίες σε αγορές εκτός Ελλάδος κατέκτησε το Entersoft Business Suite, καθιστώντας μάλιστα την Entersoft τη μοναδική ελληνική εταιρεία που έχει λάβει πιστοποίηση για λογισμικό της σε αυτό το επίπεδο. Ειδικότερα, το Entersoft Business Suite πιστοποιήθηκε στην κατηγορία mixed mode manufacturing ERP από την Technology Evaluation Centers (TEC), η οποία χαρακτηρίζεται ως ηγέτης στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, ερευνών και επιλογής λογισμικού για επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

 

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η διαδικασία και μόνο της αξιολόγησης ενός προϊόντος λογισμικού από την TEC συνιστά μεγάλο βήμα με διεθνή απήχηση για οποιαδήποτε λύση. Αν τώρα συνυπολογίσουμε τα εξαιρετικά αποτελέσματα που σημείωσε το Entersoft Business Suite, έχουμε να κάνουμε με μια κίνηση που προφανώς ενισχύει τον εξωστρεφή προσανατολισμό της εταιρείας, κάτι που είναι και διακηρυγμένος στόχος της Entersoft.

 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην αξιολόγηση της TEC “Οι οργανισμοί που ψάχνουν για μια λύση ERP ανταγωνιστική με τα μεγαλύτερα διεθνή ονόματα παρόχων επιχειρηματικού λογισμικού, όπως Microsoft, Sage, SAP και Oracle, αλλά σε καλύτερη τιμή θα ήθελαν να συμπεριλάβουν την Entersoft στη διαδικασία επιλογής τους. Οι εταιρείες που βρίσκονται εκτός των σημερινών περιοχών κάλυψης της Entersoft, δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουν μέχρι η εταιρεία να επεκταθεί και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές!”

 

Το Entersoft Business Suite αξιολογήθηκε βάσει κριτηρίων και δεικτών αναφοράς (benchmarks) που διαθέτει η TEC για κάθε κατηγορία λογισμικού, στα πλαίσια των ανεξάρτητων αξιολογήσεων επιχειρηματικού λογισμικού που πραγματοποιεί, από την διεθνή αγορά.  Το Entersoft Business Suite, ERP συγκρίθηκε με τον μέσο όρο της παγκόσμιας αγοράς λογισμικών ERP και απέδειξε ότι προσφέρει λύσεις στις πραγματικές επιχειρηματικές ανάγκες των επιχειρήσεων.

 

Σύμφωνα με την πιστοποίηση της TEC το Entersoft Business Suite, ERP ξεχωρίζει για μια σειρά χαρακτηριστικών όπως, εργονομία και ευχρηστία, ροές εργασιών, διαχείριση εγγράφων, ασφάλεια και το εύρος της λειτουργικότητας σε mobile εφαρμογές. Αντίστοιχα, επισημαίνει ως σημαντικά χαρακτηριστικά διαφοροποίσης του λογισμικού την ευκολία υλοποίησης & συντήρησης του συστήματος και το στούντιο τμηματοποίησης (Segmentation Studio) ως ένα μοναδικό και πολυδιάστατο εργαλείο για την άμεση τμηματοποίηση κάθε δομημένης πληροφορίας εντός τους συστήματος, με κύριους αποδέκτες τα τμήματα πωλήσεων και marketing. Καταλήγοντας, η TEC τονίζει ότι η αξιοποίηση του Entersoft Business Suite περιορίζεται μόνο από την φαντασία του χρήστη!

 

Με βάση τη συγκεκριμένη αξιολόγηση αυτό που θα μπορούσε να πει κανείς είναι ότι η λύση της Entersoft αποκτά πλέον τα απαραίτητα διαπιστευτήρια για ακόμη μεγαλύτερη διεθνή “καριέρα” ενώ ταυτόχρονα καθίσταται δυσκολότερος αντίπαλος για τον εγχώριο ανταγωνισμό.

Σχετικά άρθρα

Στην Ideal και οι τηλεοράσεις της Toshiba

Kitriniaris

Η Office Line μοναδικός JumpStart Microsoft 365 Copilot συνεργάτης στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

BenQ X3000i projector: Βραβείο EISA για τις gaming επιδόσεις του

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα