16.7 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Το cloud της SAP μέσω του Google Cloud Platform

H στρατηγική συνεργασία μεταξύ SAP και Google που ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάρτιο επεκτείνεται και πλέον περιλαμβάνει πιστοποίηση της τεχνολογίας SAP και εφαρμογές στην πλατφόρμα Cloud της Google (Google Cloud Platform – GCP). H συνεργασία στοχεύει επίσης στην παγκόσμια διάθεση της πλατφόρμας Cloud της SAP μέσω της GCP, καθώς και μελλοντικές συνεργασίες και ενοποιήσεις λειτουργιών που αφορούν το machine learning, το IoT, τις υπηρεσίες προσβασιμότητας και διαφύλαξης δεδομένων, καθώς και την παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας.

 

Η SAP και η Google έχουν πλέον πιστοποιήσει την πλατφόρμα τεχνολογίας SAP NetWeaver στο GCP, διευκολύνοντας τις επιχειρήσεις να τρέχουν τις λύσεις SAP S/4HANA και την εφαρμογή SAP Business Warehouse στο GCP. Επιπλέον, οι δύο εταιρίες ανακοίνωσαν τη γενική διάθεση και πιστοποίηση της βάσης δεδομένων SAP HANA στο GCP για να διευκολύνουν τη δημιουργία μεγαλύτερων database instances και επεκτάσεων τύπου database scale-out. Επίσης ανακοινώθηκε και η δημιουργία μίας διασύνδεσης δεδομένων της λύσης SAP Analytics Cloud για την υπηρεσία Google Big Query.

Μια από τις εταιρίες που έχουν ήδη υιοθετήσει τις λύσεις αυτές είναι η γερμανική εταιρία sovanta, η οποία αποτελεί ένα πρώτης τάξεως παράδειγμα του πώς οι τεχνολογίες και οι εφαρμογές της SAP, συμπεριλαμβανομένων των SAP NetWeaver και SAP S/4HANA, μπορούν να τρέξουν στο GCP.

 

Η Google και η SAP σκοπεύουν να επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων μέσα από έξυπνες λύσεις, όπως ομιλούσες εφαρμογές που οδηγούν τους χρήστες μέσα από σύνθετες ροές εργασιών και συναλλαγών και απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με την επιχείρησή τους. Για να το επιτύχουν αυτό, οι εταιρίες σκοπεύουν να συνδυάσουν την εξειδίκευση της SAP σε επιχειρησιακές διαδικασίες με τις υπηρεσίες machine learning της Google, όπως τα Translate and Speech APIs και το TensorFlow, την ανοιχτού λογισμικού βιβλιοθήκη της Google για το machine learning.

 

H Google και η SAP ανακοίνωσαν επίσης την έναρξη του διαγωνισμού Intelligent App Challenge, που καλεί τα συνεργαζόμενα οικοσυστήματα της Google και της SAP να «χτίσουν» έξυπνες εφαρμογές χρησιμοποιώντας την express έκδοση του SAP HANA στο GCP.

Σχετικά άρθρα

Αυξημένα κέρδη και έσοδα για την Lenovo

Kitriniaris

Δύο ακόμα νέες διεθνείς διακρίσεις για την Intelli

Giorgos Athanassiadis

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες smart city από τη Vodafone

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα