24.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Το πρώτο Wi-Fi SIP τηλεφωνικής διάσκεψης της Atcom

Η  Lexis Πληροφορική, επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της Atcom στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει την πρώτη σειρά SIP Wi-Fi τηλεφωνικών συσκευών στον κόσμο.

Τα μοντέλα A10W και A20W είναι entry level SIP συσκευές που χρησιμοποιούν ένα ή δύο SIP accounts αντίστοιχα και είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήστες που θέλουν να πραγματοποιήσουν ηχητική συνδιάσκεψη. Η τεχνολογία duplex του ενσωματωμένου ηχείου των συσκευών παρέχει στον ομιλητή πολύ καλή ποιότητα ήχου μέσω της τεχνολογίας HD voice, διαθέτει ακουστική εμβέλεια μέχρι και 5 μέτρα, ενώ η τεχνολογία Wi-Fi παρέχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για την ασφάλεια και τη σωστή λειτουργία του τηλεφώνου στο ασύρματο δίκτυο. Οι συσκευές υποστηρίζουν τα πρωτόκολλα APA, APA2 και IEEE802.11i (WPA, WPA2) και, επιπλέον, τα IEEE 802.11b/g/n και IEEE 802.11e QoS.

 

Η Atcom διαθέτει στην αγορά μια μεγάλη γκάμα Wi-Fi SIP τηλεφωνικών συσκευών, από entry μέχρι high level. Για να το πετύχει αυτό, συνεργάστηκε για πάνω από ενάμιση χρόνο με τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας Wi-Fi, δοκιμάζοντας περισσότερες από 2.000 ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές σε διαφορετικά περιβάλλοντα και με όλα τα είδη των Access Point και Router.

Η σειρά Wi-Fi SIP  τηλεφωνικών συσκευών της Atcom είναι άμεσα διαθέσιμη από το δίκτυο συνεργατών της Lexis.

Σχετικά άρθρα

Η Xiaomi παρουσίασε τα νέα flagship κινητά Xiaomi 11T & 11T Pro – Cinemagic και όχι μόνο

Λύρας Πάρης

Στην κορυφή της αγοράς OSS η Ericsson

dmallas

H Dell Technologies απελευθερώνει την αξία των δεδομένων στο edge

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα