13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Το πρώτο πλήρες whole-home Wi-Fi από την TP-Link

H TP-Link, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του Wi-Fi Deco M5 Whole-Home System, μιας (mesh) λύσης δικτύου που παρέχει απρόσκοπτη ασύρματη σύνδεση στο Internet και ολοκληρωμένη ασφάλεια μέσω του TP-Link HomeCare.

Εξοπλισμένο με το TP-Link HomeCare, που υποστηρίζεται από την TrendMicro, το σύστημα του Deco M5 προσφέρει μια εντυπωσιακή σειρά ενσωματωμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας. Παρέχει προστασία από έκθεση σε κακόβουλο λογισμικό και επιθέσεις, ενώ παράλληλα με την λειτουργία ενός  SPI firewall, τον έλεγχο πρόσβασης συσκευών και τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα TP-Link Deco, εξασφαλίζεται ότι το οικιακό δίκτυο θα παραμένει ανεπηρέαστο.

Ο γονικός έλεγχος με ισχυρά φίλτρα που χρησιμοποιεί η συσκευή, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε την πρόσβαση των παιδιών σας στο διαδίκτυο. Επιπλέον, η δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού της συσκευής (by time allowance) σας επιτρέπει να επιλέγετε τις ώρες που θα είναι σε λειτουργία το οικιακό σας δίκτυο,  ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι.

Τέλος, μηνιαίες αναφορές χρήσης αποστέλλονται αυτόματα στο τηλέφωνό σας, ώστε να έχετε συνολική εικόνα της  δραστηριότητας στο δίκτυό σας.

 

Το Deco M5 αποτελείται από ένα σύστημα τριών μονάδων που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να καλύψουν τις ανάγκες ενός οικιακού δικτύου με εμβαδών έως 420 τετραγωνικά μέτρα. Το σύστημα μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 10 μονάδες, αυξάνοντας κατά πολύ περισσότερο τα τετραγωνικά μέτρα κάλυψης. Υποστηριζόμενο από τετραπύρηνο επεξεργαστή, διαθέτει την τελευταία τεχνολογία mesh για να ‘’χρωματίσει’’ το σπίτι σας με Wi-Fi. To dual-band σύστημα AC1300 προσφέρει ταχύτητα ως και 400Mbps στη συχνότητα 2.4 GHz και 867Mbps στη συχνότητα 5GHz ενώ παράλληλα υποστηρίζει streaming δεδομένων μέσω της τεχνολογίας MU-MIMO.

 

 

Το Deco M5 χρησιμοποιεί την Adaptive Routing Technology της TP-Link για να διασφαλίσει ότι το δίκτυό σας λειτουργεί πάντα με τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες, εντοπίζοντας και επιλέγοντας γρήγορα την ταχύτερη διαδρομή για τη σύνδεση των συσκευών σας στο δίκτυο. Ενώ παράλληλα  έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε πως θα διανέμεται και θα χρησιμοποιείται το δίκτυο σας, καθιστώντας εύκολη την ιεράρχηση των λειτουργιών και των συσκευών για υπηρεσίες που χρειάζονται μεγάλο bandwidth, όπως HD  video streaming, online gaming ή video chats.

 

Η εύκολη διαδικασία ρύθμισης, καθιστά την δημιουργία του δικτύου mesh στο σπίτι μια απλή  υπόθεση. Η εφαρμογή Deco της TP-Link για κινητά τηλέφωνα, διαθέσιμη για Android και iOS, επιτρέπει στους καταναλωτές να ρυθμίζουν εύκολα και γρήγορα την κάλυψη Wi-Fi σε ολόκληρο το σπίτι. Η εφαρμογή σας καθοδηγεί σε όλη τη διαδικασία εγκατάστασης, με οδηγίες βήμα προς βήμα καθώς και αντίστοιχες εικόνες.

Σχετικά άρθρα

HR στον Ερυθρό Σταυρό από Cosmos & Lavisoft

To iPhone 5S ήδη ξεπούλησε

Kitriniaris

Ψάχνει για φως στο τούνελ η ελληνική αγορά ΤΠΕ

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα