17.1 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Το παγκόσμιο συνέδριο συνεργατών της Microsoft γίνεται «Inspire»

Από 9 έως 13 Ιουλίου στο Walter E. Washington Convention Center στην Ουάσιγκτον θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο συνέδριο συνεργατών, το οποίο ήταν γνωστό ως Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC). Λέμε «ήταν», διότι από φέτος το συνέδριο αλλάζει όνομα και γίνεται Microsoft Inspire.

 

Στόχος του συνεδρίου, το οποίο κάθε χρόνο συγκεντρώνει περισσότερους από 16.000 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, είναι να προσφέρει την δυνατότητα σε συνεργάτες και εργαζόμενους της εταιρείας, καθώς και σε IT experts, να ενημερωθούν για όλες τις νέες τάσεις της τεχνολογίας και τη στρατηγική της Microsoft, ενώ παράλληλα να εκμεταλλευτούν μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης και συνεργασίας.

 

Επίσης, κάθε χρόνο, στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Microsoft παρουσιάζει τα Microsoft Partner of the Year Awards, μέσα από τα οποία βραβεύει συνεργάτες της που έχουν προσφέρει υποδειγματικές λύσεις, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες της Microsoft. Πέρυσι αναδείχθηκαν τρεις συνεργάτες της Microsoft από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα.

Σχετικά άρθρα

Η Άβαξ προχωρά στη νέα ψηφιακή εποχή με το Pylon ERP της Epsilon Net

Giorgos Athanassiadis

Διευρυμένα καθήκοντα για τον Κώστα Κασταμονίτη στην HTC

Kitriniaris

Apifon και Rakuten Viber παρουσίασαν το όραμα τους για την εξέλιξη του business messaging

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα