17.1 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Το νέο Acer Nitro 5 απογειώνει το gaming

Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στους επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Core i7 και Intel Core i7+, το νέο Nitro 5 βοηθά τους χρήστες να απογειώσουν το gaming.

Το Nitro 5 είναι εξοπλισμένο με γραφικά Nvidia GeForce GTX 1050 Ti και υποστήριξη μνήμης Intel Optane. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους έως και 512 GB για αποθήκευση εφαρμογών και παιχνιδιών στη NVMe PCIe solid-state μνήμη, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα και ταχύτερη εκκίνηση. Το Nitro 5 είναι εξοπλισμένο με μνήμη DDR4 έως και 32GB, η οποία απασχολεί 20% λιγότερη ισχύ συγκριτικά με την DDR3 για αποτελεσματικότερα gaming sessions.

Τέλος, η εφαρμογή NitroSense της Acer καταγράφει την κατάσταση των CPU/GPU ενώ η τεχνολογία CoolBoost προσαρμόζει την ψύξη για την επίτευξη άριστης επίδοσης.

 

Ο Nitro 5 διαθέτει εκλεπτυσμένο styling, με κομψό laser texturing, φουτουριστικό design φωτιζόμενου πληκτρολογίου, το οποίο συμπληρώνεται από Full HD IPS οθόνη 15,6 ιντσών. Παράλληλα, η μπροστινή HD web camera επιτρέπει στους gamers να καθορίσουν τη στρατηγική της ομάδας τους. Αξίζει να τονίσουμε ότι η λειτουργία Mixer επιτυγχάνει την εύκολη αναμετάδοση των παιχνιδιών απευθείας από το Game bar στα Windows 10 απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εκτός από την εικόνα, το νέο Nitro 5 διαπρέπει και στο κομμάτι του ήχου. Έτσι, έρχεται εξοπλισμένο με Dolby Audio Premium και Acer TrueHarmony, ενώ είναι πλήρης και σε ότι αφορά τη συνδεσιμότητα. Υποστηρίζει Intel Wireless-AC 9560 2×2 802.11ac για ταχύτατο gaming, streaming και conferencing εμπειρία, ενώ περιλαμβάνει μια πληθώρα θυρών όπως η USB Type-C, η HDMI 2.0 και η Gigabit Ethernet.

 

 

Το Nitro 5 θα είναι διαθέσιμο μέσω των συνεργατών της Acer, τον προσεχή Μάιο, σε τιμή που ξεκινά από τα €799.

Σχετικά άρθρα

Η Huawei επενδύει στην καινοτομία

Security SaaS: η λύση που επιλέγουν οι SMBs για την ασφάλειά τους

Μεταβείτε στην ψηφιακή εποχή με την λύση SD-WAN της VMware

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα