13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Το λογιστικό γραφείο του αύριο… σήμερα

Ο ενημερωτικός κύκλος ημερίδων με τίτλο «Το Λογιστικό Γραφείο του Αύριο… Σήμερα!» της Data Communication, ολοκληρώθηκε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018. H ημερίδα που έλαβε χώρα στην Αθήνα αποτελεί το τελευταίο κομμάτι ενός κύκλου 55 ενημερωτικών ημερίδων ανά την Ελλάδα, που ξεκίνησαν από τις αρχές του 2017. Στις ημερίδες έχουν προσέλθει χιλιάδες λογιστικά γραφεία.

 

Ο στόχος των εκδηλώσεων ήταν διττός: Πρώτον, η «ξενάγηση» της λογιστικής κοινότητας στη νέα γενιά των πρωτοποριακών, cloud υπηρεσιών της Data Communication που οδηγεί στο paperless office και στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας των λογιστικών γραφείων

Δεύτερον, η «μύησή» της στα νέα, καινοτόμα εργαλεία πληροφορικής που έχει αναπτύξει η εταιρεία για τη σύγχρονη οργάνωση του λογιστικού γραφείου, εργαλεία που μόνο η Data Communication, μπορεί να προσφέρει, όντας 30 χρόνια δίπλα στο λογιστή.

 

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ημερίδων της εταιρείας παρουσιάστηκαν οι ακόλουθες ολοκληρωμένες λύσεις:

 

DC Scan4you: Η βραβευμένη, παγκόσμια καινοτομία αυτόματης ενημέρωσης των λογιστικών εγγραφών με ένα απλό σκανάρισμα των παραστατικών. Μία cloud υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης που δίνει τέλος στην πληκτρολόγηση των παραστατικών, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής

 

DC Link4you: Η νέα cloud υπηρεσία συλλογής δεδομένων της Data Communication, που υλοποιείται μέσω της πλατφόρμας DC Link4all και βασίζεται στην άντληση στοιχείων από το διασυνδεμένο ταμειακό σύστημα RBS της επιχείρησης του πελάτη σε πραγματικό χρόνο, δίνοντας τη δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης των δελτίων Ζ στις λογιστικές εφαρμογές Academia Financials. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται και προς τις επιχειρήσεις – πελάτες των λογιστικών γραφείων, αφού δίνει στον επιχειρηματία – λιανέμπορο άμεση πρόσβαση στα δεδομένα του

 

Οι παραπάνω λύσεις εντάσσονται σε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει η Data Communication για την ολοκληρωμένη αυτοματοποίηση της καταχώρησης των παραστατικών των πελατών του λογιστικού γραφείου. Στο πακέτο αυτό συγκαταλέγονται η υπηρεσία DC Link4all, τα προϊόντα WinEra ERP και Professional Services της εταιρείας, καθώς και τα imePos και imeRetail της IME Πληροφορική, για την παράλληλη κάλυψη κάθετων αγορών (εστίασης και εντατικής λιανικής),  μέσω της διασύνδεσης με λογισμικό τρίτων.

 

Ο Πέτρος Κοραλής, Data Communication Solutions Division manager, ανέφερε ότι η εταιρεία είναι η μόνη εταιρία που, επί 30 συναπτά έτη, καινοτομεί και αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, δείχνοντας καθημερινά τον αποδοτικότερο δρόμο για τη σύγχρονη μηχανογράφηση του λογιστικού γραφείου. Επίσης, η εταιρεία έχει εισέλθει δυναμικά στο cloud computing, επενδύοντας και αναπτύσσοντας μια νέα γενιά cloud εφαρμογών που οδηγούν το λογιστικό γραφείο στην επόμενη μέρα, σε λύσεις που αυτοματοποιούν τις γραφειοκρατικές του εργασίες, ώστε να μπορεί να προσφέρει ποιοτικότερες υπηρεσίες στον πελάτη του.

 

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα, χορηγήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε εκατοντάδες συνεργάτες – λογιστικά γραφεία της Data Communication, που διατηρούν σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης 20 και πλέον ετών με την εταιρεία.

 

Σχετικά άρθρα

Epson L1455. Ink tank System και σε μέγεθος Α3

Giorgos Athanassiadis

Διπλή βράβευση για το LG B2B Academy στα Loyalty Awards 2020

Cloud και φορητές συσκευές πρωταγωνιστές του 2013, κατά την LG

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα