17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Τους 1000 πελάτες ξεπέρασε το SAP SuccessFactors Employee Central

Συνεχίζει η SAP την προσπάθειά της για στροφή του business της στο cloud και στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε ότι  η λύση διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού SAP SuccessFactors Employee Central είναι πλέον εγκατεστημένη σε παραπάνω από 1.000 πελάτες της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εν λόγω είδηση σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της SAP ως προς τη διαχείριση του ανθρώπινου κεφαλαίου (HCM).

 

Η λύση SAP SuccessFactors Employee Central είναι μέρος μιας end-to-end σουίτας λύσεων HR, η οποία εκτείνεται πέραν των βασικών λειτουργιών αυτοματοποίησης, θέτοντας σε απόλυτη προτεραιότητα τις επιχειρηματικές δραστηριότητες κάθε οργανισμού. Τα κεντρικά συστήματα HR επόμενης γενιάς έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων ανά τον κόσμο.

 

Η λύση SAP SuccessFactors Employee Central έχοντας πλέον “κατακτήσει” 1.000 πελάτες παγκοσμίως, σε μόλις έξι χρόνια, αποδεικνύει πως συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ταχύτερα αναπτυσσόμενα προϊόντα HR της αγοράς. Αν μάλιστα συγκρίνει κανείς την 30χρονη παρουσία των εν λόγω λύσεων στις επιχειρήσεις HCM on-premise, αυτό είναι ένα σαφές σημείο το οποίο αποδεικνύει τους ταχείς ρυθμούς με τους οποίους οι επιχειρήσεις υιοθετούν λύσεις που βασίζονται στο cloud.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

H Win Medica υιοθετεί mobile λύσεις της Microsoft

Kitriniaris

Παγκόσμια πρωτιά: Το πρώτο ολοκληρωμένο νομικό πλαίσιο για τη χρήση της ΑΙ θεσπίζει η ΕΕ

Giorgos Athanassiadis

Στρατηγική συμφωνία μεταξύ RS2 και Barclays

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα