21.2 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Τους πελάτες που επέλεξαν τις λύσεις της βράβευσε η SAP

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της επίτευξης του ψηφιακού μετασχηματισμού από τις επιχειρήσεις, η SAP βραβεύει τις κορυφαίες ανάμεσα στους πελάτες της ως παραδείγματα της βέλτιστης χρήσης των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών της.

Έτσι, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η SAP βράβευσε τις εταιρίες πελάτες της που επέλεξαν τις λύσεις SAP, ακολουθώντας τους κανόνες ποιότητας της εταιρείας: άριστη οργάνωση, εκτέλεση και διαχείριση του έργου, σύντομη και χαμηλού κόστους υλοποίηση και άμεσα επιχειρησιακά οφέλη από το έργο SAP, απλοποιώντας σημαντικά τις εσωτερικές τους διαδικασίες.

 

Ο διαγωνισμός SAP Quality Awards βραβεύει τους πελάτες της σε δύο κατηγορίες έργων, τα έργα σύντομης υλοποίησης και τα έργα καινοτομίας.

 

Στην πρώτη κατηγορία, οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν είναι οι Σφακιανάκης – Χρυσός Νικητής, Genfroco – Αργυρός Νικητής και Ionian Group – Χάλκινος Νικητής.

 

Στην κατηγορία καινοτομίας, οι νικητές είναι οι Eurobank – Χρυσός Νικητής, Upstream – Αργυρός Νικητής και η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού – Χάλκινος Νικητής.

 

Οι Χρυσοί Νικητές των δύο κατηγοριών θα συμμετέχουν στα SAP Quality Awards σε διεθνές επίπεδο (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική), ενώ όλοι οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν και να παρουσιάσουν case studies από την εμπειρία τους με τις λύσεις SAP, σε εκδήλωση που θα οργανώσει η εταιρία τους πρώτους μήνες του 2017.

Σχετικά άρθρα

Αλλάζοντας πορεία για μια πιο βιώσιμη ναυτιλία

Giorgos Athanassiadis

“Τεχνητή νοημοσύνη για όλους” από τη Samsung στη CES 2024

Giorgos Athanassiadis

Η Sony τιμολογεί με Impact

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα